Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M22i68l29a52n 65R94a14d79e19k

28. 8. 2014 20:52

vtipne, ale je to takovy cerny humor. Za coz vy nemuzete, no, proste Rusaci vzdy jezdili na prazdniny na tancich, to je takovy rusky obycej. a vam R^ karma.

2 0
možnosti
Foto

Humor se autorovi upřít nedá. Jen by to chtělo trochu vyváženější pohled na svět. Ono totiž i na druhé straně barikády by se dalo leccos najít ke zhumornění.

Kupříkladu taková samotná existence soukromých armád ukrajinských oligarchů. Nebo rozkrádání ruského plynu ve velkém částí ukrajinské elity. Nemluvě o velmi nestandardním palácovém převratu v Kyjevě podobajícím se spíše banánové republice než Evropě. 

Nu a takové ty trapné týdenní byroktatické obstrukce humanitárního konvoje, rozstřílení údajných ruských vojenských kolon beze zbytku nebo teď aktuálně překotný úprk všech přisluhovačů kyjevské loutkovlády včetně spousty ozbrojenců z Novoazovska který mělo bez odporu obsadit 5 (slovy pět) údajně ruských vojenských vozidel...

6 5
možnosti
RS

Ale ano, je to vtipne, ale ona nas ta sranda prejde. V roce 1968 jsme ne naposledy zjistili, ze Rusko je loupeznik bez skrupuli.

7 5
možnosti
MP

To mělo bejt vtipný?;-(RvRvRv

3 7
možnosti
VL

To se divím. U pana Fojtíka jste mi dvakrát napsal, jak máte humor rád, a já už si začal myslet, že nejste žádný starý mrzout.

Tak aspoň jeden paleček nahoru, pane Petře, kapišto?

9 3
možnosti