Pánové Cvalíne, Fojtíku a další, je čas na činy!!!

Docela mne fascinuje, jak někteří zdejší blogeři a diskutéři tak zásadně uznávají pouze argumenty jedné strany (ať ruské či protiruské) a ostatní považují za propagandu, ne-li rovnou za lež. Budiž, je to jejich právo. 

I když tentokrát hovořím pouze k zastáncům jedné, ruské, strany, možná časem dojde i na stranu druhou. Takže, pánové Cvalíne, Fojtíku, Vyvadile, Olšere a další spřízněné duše, je čas od pouhých slov přejít k činům!!! Vylézt ze svého úkrytu za klávesnicí PC a něco pro svou víru obětovat. Máte k tomu nyní skvělou příležitost.

 Hrdinný ruský, Vámi opěvovaný lid zvedl hrdě hlavu a odmítl dále konzumovat ty špatné, prohnilé potraviny z imperialistické, fašistické Evropské unie. On to sice nerozhodl lid, jen jeho nejvyšší představitel, ten ale tak dbá o blaho svého národa a je určitě nejmoudřejší. Takže přišel Váš čas se připojit a začít taktéž bojkotovat ty prohnilé evropskounijní potraviny. Co Vy na to? Nemusíte se zase tak moc bát, alkohol milovaný představitel prozíravě nezakázal. Takže vzhůru a odmítejte.

 Ale možná je všechno jinak a dotyční pánové se tak vehementně staví na ruskou stranu ze zcela pragmatických důvodů. Existuje totiž přísně tajný dokument analyticko-detektivní kanceláře CmuchalZeryk, odhalující pravé záměry těchto zapřisáhlých rusofilů. Je to zcela prosté. Pánové si vzali za příklad vojáka v jedné známé české komedii, který na otázku, proč chce bojovat na Straně Rusů, lakonicky odpověděl: „Protože chci případné zajetí trávit na Floridě a ne na Sibiři.“

 

Dodatek pro ty, kteří se již vrhají psát na diskusi zatracující komentáře: komu není shůry dáno a nechápe smysl tohoto článku, tomu prostě není pomoci. 

 Přeji všem příjemný a úspěšný den.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Prokop | pátek 8.8.2014 9:36 | karma článku: 21,69 | přečteno: 834x