Vyspělá demokracie Stát Izrael a United States of America. 2011

Já pán ty pán a tak by to mělo zůstat. Ovšem dnes je takovým dobrým zvykem, že mezi velmocemi a kmány, je  neustále někdo peskován, poučován. A to i když žije několik tisíc kilometrů daleko, od místa činu. Že je to směšné, že je to neperspektivní ?? No pravda je, ale co naděláme že . He he he he he 

 

                                              Bída i lesk vyspělé demokracie.

Turecko, Irán, Sýrie, a hlavně Ruská federace je za destabilizací v Africe i Blízkém východě plně a bez výhrad odpovědná. Už z té pozice, aby na sebe v mezinárodním měřítku upozornila v kontextu s politikou surovinových zdrojů a byznys KAPITÁLU, že není vyhaslá socialistická velmoc. Smutný pokus o nastolení socialismu v muslimské kultuře je přijatelnější pro zdejší kulturu, než  Americký sen, který staví na vůli síle jedince. Na rozdíl od kmenového, či rodového pojetí, ne tak nepodobnému socialismu rozuměj: (prvobytně pospolná společnost)  arabů.

 

Boj o revanš je i v souladu s novou zahraniční politikou USA (doma pěkný bordel socialismu), která je zaměřená na novou IMIČ. Ovšem to je ta velká a zásadní politická chyba USA, kdy v jednotě s Ruskou federací usiluje o násilné odtržení reality, mezi Státem Izrael a jeho blízkými sousedy.

 

Je neustále, nezbytně  nutné opakovat, že místní síly a vlivy si to musejí vyříkat posousedsku a ne nějaký nesmyslný diktát.

Například umělé omezování porodnosti, umělé znemožnění výstavby na základě přirozené rozvoje populace, nepochopení  arabské mentality, která je uzavřená pro okolní vlivy demokracie. Taková politika povede jen k ještě větší ostražitosti, neboť Stát Izrael nemůže už z principu, ,,dobrovolně“ vydat  ke zničení svůj Stát Izrael, či jednotný, věčný Jeruzalém, a nebo obětovat svůj národ Izrael, ve prospěch pofiderního MÍRU.

 

Ano v Evropě se o něco podobného pokusil A. Hitler, na základě NORIMBERSKÝCH zákonů 1933-1945, pokus o Evropský mír v 1000 leté říši.  K čemu to vedlo ???  Jednoznačně ke genocidě (celých národů) a na základě genocidy ke státnímu banditismu, ve smyslu zabavování majetku nepřátel říše s Davidovou hvězdou apod.

USA a její levicová zahraniční politika je v regionu směšná a po její stabilizaci a ukončení revolty, bude jen odklon od spolupráce s vyspělou demokracii USA, když islámské právo šária je v tomto kulturním prostoru, jako doma he he he,  a na vzestupu. Na úkor univerzálních občanských i lidských práv běžných v USA + Evropě +EU. Co se tedy zákonitě stane!!!

No nic jiného se nestane, než že to povede,  k vytváření ještě většího tlaku, požadování nesmyslných, nesplnitelných požadavků, ke Státu Izrael. Což je základní politická chyba. Od svých dosavadních mírových sousedů Egypta, či Jordánska, si Stát Izrael nežádá, nic menšího, než dodržování Mírových smluv. Proto Stát Izrael je  a bude, zatím jedinou, živou alternativou vyspělé demokracie, na Blízkém východě.

Závěr:

Pointa celého příběhu spočívá v tom, že se USA i s Ruskou federací domnívají, že nepřátelské prostředí ke Státu Izrael, od sousedů. Povede k jeho KAPITULACI. A pak povede k přenechání jednotného Jeruzaléma, Judea-Samaří, do rukou arabům. Když arabové ovládají 97%  prostoru Arabského poloostrova, tak proč další STÁT.

Je zřejmé, že žádný nový stát nemusí vzniknout arabové z části KANÁNU mají již své státy z bývalého KANÁNU, např. JORDÁNSKO, Líbii, SAE, a největší z nich Saudská Arábie.To že nějaký stát, Irán, Turecko, Sýrie, Ruská federace stoji za křivými lživými informacemi, že stojí  za prosazování  určité HEGEMONIE, tak  je  v oblasti  zjevné,  velmi životu nebezpečné.

Stanek František Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | neděle 20.2.2011 7:33 | karma článku: 9,06 | přečteno: 1496x