Vládní balíček auto-cenzury P. Nečase. 2011

Auto cenzura z vládních míst korumpuje státní ,,moc". A je na zváženou zda se už nejedná o moc ,,fašistickou". Zatím to píši s malým ,,f"!§.  Není ale bez povšimnutí, že systém se přežil, mele z posledního a poslední údaje ukazují na zpátečnícký přístup k dnešním výzvám v 21. století .

                     

                                     Vládní auto-cenzura.  

 

 

Horké léto i horký podzim. Někde jsem slyšel, že nejlepší zima je. Když?? Je prasátko pěkně naložené a nebo rovnou vyuzené. Záhadou je, proč si dnešní moci páni myslí, že máme jaksi ,,IQ TYKVE“. Vezmu to pěkně popořadě.

 

Tak první médium televize si pořád (neřád) hraje na piškvorky, myslím tu naši veřejno- právní , och jaké to nehezké slovo, jako veřejná bezpečnost J). Dělá si tu svoji ,,IDEOLOGICKOU“ polívčičku v zájmu sociálního státu. Jak dojemné ss.Moravec v ČT a jeho podpásovky k demokracii. Ty správné nosné myšlenky vyspělé demokracie a ,,Pravého-bloku“ podléhají auto- cenzuře v tom horším případě. V tom lepším případě cenzuře přímo řízené politickými stranami a jejich zástupci v radě ČT. Občané Bohemia.cz. Vyberte si co je lepší.!!

 

To je ta známá šechiše demokracie. Na očko to vypadá ,,HUJ“, ale vespod je to ,,FUJ“. Tahle legranda nás stojí moc ostudy na mezinárodním poli. O nás se v zahraničí ani už moc nemluví a když tak v souvislosti se zloději ,,pér“ z Chile od Piněry (ss.Klaus), či cenzury z vládních míst viz. USA.

 

Vládní….. směšná-malomocná politika, šmrcnutá ,,Hradní“ povýšeností nás za chvíli dostane tam. ,,Odkud dnes znamená včera“ No a kdo tomu nevěří, brzy pozná ,,Ruský“ vítr za dveřmi s nasolenými okurkami.

Stanek František Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 22.8.2011 7:48 | karma článku: 8,33 | přečteno: 1207x