Státní aparát šikanuje státem povolenou DS ve volební soutěži 2009.

Politická obědnávka vyřadit z voleb jednu ze stran, která usiluje v demokracii o zvolení je nečestná a v demokratické soutěži, zjevně nepřípustná. Každá legálně registrovaná strana musí mít možnost svobodně vyjádřit názor, svým projevem  a všemí svobodami co zná nedokonalá ústava diktatury státu. Každá legální a státem povolená a registrovaná strana a DS je legální má právo se zůčastnit voleb a být zvolena. Úmyslné znemožnění a neumožnění rovnosti přístupu k volbám vede k diktatuře státu a jeho vedoucí úlohy socialismu v neprospěch demokracie.

 

Magistrátní úředník prohlásil shromáždění DS za ukončené pro porušení asi zákona. Nechápu v jaké souvislosti no, ale kdo má obušek tak vyhrává a lid musí držet hubu. DS.  prohlásil za nástroj  národního socialismu a z moci Meternicha  (Bachův absolutismus)  shromáždění zakázal a tak ve volebním klání omezil právo na svobodu být volen a využít ústavního práva straně, která je legální na politické scéně. Tak jako komunisti a socialisti  sdružený ve svých stranách.

Ze zákona to má posoudit soud i s možností vydat předběžné opatření zda je a nebo není porušen zákon či ústava. Policie dostala rozkaz tak poslechla, ale je to danajský dar. Čeho se státní socialistická mašinérie bojí??? Pracujícího lidu??? A nebo lidu co se chce shromažďovat či sdružovat.

Klídek v našem právním státě je socialistických i Rakousko  Uherských zákonů ještě dost. Státní  úředník měl asi na mysli nacionální socialismus (NSDAP).   Ano nacionální socialismus je stejně zavrženi hodný, jako prostý socialismus, ale s tím rozdílem, že je zde připuštěn k volbám regulérně a to způsobem běžným v demokracii. To znamená na základě voleb. Socialismus (národní či nacionální) je z jednoho hnízda. A jako takový nemá v civilizované společnosti místo. Co udělá státní aparát se sociální demokracii, která má socialismus v popisu práce a ještě jedna partaj, která si říká Komunistická strana Čech a Moravy.

 Podle způsobu padni komu padni v propagaci socialismu, jistě provede státní mašinérie prohlídku v sekretariátech  obou zmiňovaných socialistických stran a ihned zatkne vedoucí představitele těchto stran. Paroubek a Filip se bude zodpovídat před soudem z šíření a propagace ideologie socialismu, které jsou obsaženy v jejich stanovách a projevech.

Socialismus se projevuje závistí k bohatým a směřuje na nejnižší lidské pudy, skrze přerozdělovací proces a slibuje demagogicky na úkor lidu takové nehoráznosti k ovlivnění voleb, že se možná jedná o trestný čin zneužití pravomoci veřejného činitele za účelem ožebračit jednu skupinu obyvatelstva na úkor druhé. To má za důsledek přerozdělení národního důchodu ve prospěch jedné sociální skupiny (menší přijmi) na úkor  sociální skupiny (větší přijmi) tím dochází k závisti a k socialisticky třídně rozdělené společnosti s ideologii socialismu   podle hesla:   ( každý podle svých schopností , každému podle jeho práce).

Kde kriteriem přijmu je dělnický plat.Ovšem  dnešní nomenklatura se neřídí tímto jednoduchým principem a řídí se demagogii, kdy nomenklaturní  lídři  mají od dělnického průměru plat o 1000% procent větší než podle poučky socialismu. To má za důsledek popření morálky a znevážení hodnotové práce  pracujícího lidu, který (kapitál) skrze práci produkuje. Takhle nějak by to fungovalo za Husáka jen s tím rozdílem, že platy by byly asi tak do 50 000 kolik měl prezident nevím, neb s ním jsem na pivo nechodil a borovičku nepiji.

Závěr zní:

socialismus je zde  po roce 1989 nepřetržitě akorát není v ústavě vedoucí úloha KSČ , jen se změnilo slovíčko na kapitalismus  lid v něm žil i za Husáka, podle hesla:  (kdo neokrádá stát okrádá rodinu) No a!!  Aby toho nebylo málo komunistická nomenklatura žila již v kapitalismu  1945- 2009 a ne jen ona. Všichni od vedoucích provozů výš. Socialismus je projevem i nesnášenlivosti ve společnosti lidu a rasové segregace  ( politická, ekonomická, občanská)   napříč společností.

 Stanek (Fanuel)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 25.5.2009 1:23 | karma článku: 13,68 | přečteno: 731x