Spravedlnost je slepá díky byrokracii.,,ANO"2012

Spravedlnost a soudní systém vyžaduje dokonalejší ústavní pořádek, založený na vyspělé demokracii. Vyspělá demokracie a univerzální občanská i lidská práva je to, co ná zde chybí. Chybí nám proto, že naši ústavní činítelé...poslanci obou komor parlamentu se zhlédli ve své velikosti. Přitom jim jde jen o jedno. Zaplevelit ústavní i zákonný systém a to takovým způsobem, aby se ani prase v tom nevyznalo. 

františek .blog.idnes.cz 28.8.2012

                                        Máme se smát a nebo plakat

Všichni doma nadáváme a v práci se bojíme otevřít ústa. V hospodě před kámošem  (a) jsme hrdinové, jak doma nevelíme a přitom přijdeme domů nazujeme si bačkůrky a tiše před ženou vrníme.

Schizofrenie ovládá zadlužený národ…politiky….každého z nás A všechno ukazuje na to, že  lékař je daleko. Každý jistě zná rčení, že ,,Neštěstí nechodí po horách ale po lidech“. Tahle lidová moudrost chybí našim politikům, chybí nám všem, jelikož jsme se po roce 1989 nenaučili základům vyspělé demokracie a jen slepě kopírujeme ,,světlé zítřky“.Neosocialismu a neokomunismu 2012

 

Každý mi jistě dá za pravdu, že jsme se již dočkali nesmyslných utahování opasků a co z toho je??? No jistě, že nic. Národ má na břichu jizvu a politik i jeho byznys plán má zas o tři dírky a možná, že i některý o 8 dírek na opasku více.

 

Tahle rovnice je moc hezoučká…..mi  prostý lid si utahujeme a  oni politici si povolují tak jak jim to socialistická ústava dovoluje. Ústavní systém po roce 1989 je nastaven tak, že není možné řádně odstíhat, byrokracii státní správy, včetně  korupce…..není možné vést spravedlivý soudní proces, aniž  bychom si byli jisti, že soudce, státní zástupce, či policie nebyla různými způsoby podplacena. A to na tu stranu na  kterou je v zásadě vychýlena spravedlnost. Dá se říct, že spravedlnost je  v našem ústavním systému znásilněná a zdeformovaná. Jde však jen o vztah mezi politiky a byznysem, který si diktuje svůj byznys plán , přičemž v zásadě nemá mandát od voličů. A jen žije z úplatků.

Stanek František Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | úterý 28.8.2012 12:30 | karma článku: 17,68 | přečteno: 1129x