Ruská federace gubernie Gruzie versus.. senát USA ! 2011

Ruská federace a její velikášská hegemonie nezná míru. Velká China za Mao-Ce-tunga poznala ve Stalinovi + (dnešní pohrobci socialismu) a jeho nesmyslných socialistických čistkách nesmysl státní politiky jedné strany. To na věci nic nemění že sám Mao byl nositelem kulturní revoluce a masových čistek, kdy banda (4) nesla hlavní vinu na těchto revolučních  nesmyslech. Ovšem TENG :)))

               Ruský medvěd a Medvěděv!! (J)

Prezident Ruské zbytkové federace po rozpadu SSSR Medvěděv se  pustil do senátu USA a dost z vostra. Vůbec mu prý nevadí usnesení některých senátorů USA (Spojených států Amerických)… na okupaci části GRUZIE  ze strany Ruska  a uznání ze strany Ruské federace k samostatnosti bývalých satelitů SSSR. Tak tedy když mu nic nevadí tak co tedy řeší??

A co na to ss. PUTIN předseda vlády a ,,čeky“ v jednom.

Jistě jde o zvláštní rétoriku, která přinese tak jako vždy oživení protizápadní politiky. Ona Ruská federace je přece orientovaná na východ. Tak jako bývalý SSSR tak i Ruská federace potřebuje před volbami a i kdyby nebylo před volbami, přece  nějakého vnějšího nepřítele. To dělá dojem o malosti ,,ruské“ světovosti. On přece ruský mužík touží po CAROVI a vodce.

 

On touží po biči a když bič nesviští vzduchem tak se mužik…může vzbouřit v bouři. A pak  hledá útěchu u pravoslavného ,,POPA.“ Zvláštní na Rusku je. A platí to o všech  bývalých socialistických satelitech, že pronásledovaly církve a v posledních vteřinách svého života hledali útěchu u ,,boha.“  A je jedno zda tomu někdo věří či nevěří!! Je to jako s dnešní politikou bývalých soc-kom-bol- funkcionářů.

 

Hubu plnou socialismu před rokem 1989 a doma všechno z kapitalismu. Tahle oportunistická politika dovedla socialismus na okraj dějin. Ale pohrobci a jejich ,,MAFIÁNSKÁ“ struktura  socialismu se sešla u koryt. Pod praporem sociálního státu. A na ,,věčné časy“…. spojeni s islamo-fašistickými teroristickými buňkami otravují západní demokracii. Tuhle s mešitou, tuhle s burkou a zítra s pořádnou nakládačkou v islámském právu šária. Sůra …můra ad 1) …..,,nekonečno“!!!!!

Stanek František Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | pátek 5.8.2011 23:38 | karma článku: 7,17 | přečteno: 1209x