Proč trpíme deformaci demokracie?2009

Demokracie není jen jedna! Každý stát se opírá o nějakou demokracii a v jejím zájmu vládne jako by to byla posvátná kráva. Vyspělá demokracie a narovnání křivd po násilném a   nezákonném ovládnutí státu komunistickou sebrankou a její průvodkyní socialismem se do dnes potýká s deformaci státu a jeho hodnot. Viz. neschopnost a zájem státu  na zlodějně , která zde je od roku 1943 až 2009. Vrácení církvi  to co ji patří ,aby mohla rozvinout sociální programy, když na to stát nechce uvolnit prostředky viz. umrzlí a hladoví občané 2008 v Bohemia.cz

Je přece normální a v právní vyspělé demokracii, která respektuje základní občanská i lidská práva se domůže, jak občan tak i právnická osoba svých základních práv. Ono jich moc není a přesto se stát proti zdravému rozumu chová ,jako komunistický zloděj co ukradl 1943 až 1948 až 2009.

Ale loupež ta přece hřeje a je zní prospěch po několik generací tak proč to vracet?? Co jsme za nedemokratický stát co se ohání zákony i právem na to či na ono a v zásadě jde o pokračování socialismu s lidskou tváří a nebojím se říct i s zločinnou praktikou já nic já muzikant.

Proč stát zloděj chrání zloděje a nesnaží se od roku 1989 o nápravu té největší zlodějny, která započala  roku 1948  Benešovými dekrety.Ta zlodějna se musí neustále připomínat, protože státní komunistická nomenklatura ono to bez komunistů asi nejde se má jako za Husáka a demokracie plnou hubu a skutek utek.

Lituji odsunu těch národů ,kterých se to týkalo a jejich nepochopení u Ameriky ,Anglie a Francie, že dovolili Rusku a Benešovi to co se nikdy nemůže omluvit, natož zapomenout, jejich ponížení , jako národa , že je někdo Němec, Polák, Maďar,Izraelec  ap. Dnes je vhodná příležitost napravit křivdy, protože (B) obnovuje to co pominulo se všemi důsledky. K tomu nám dopomáhej (B). Stanek (Fanuel) 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | úterý 10.3.2009 10:55 | karma článku: 9,18 | přečteno: 674x