Přestaňme machrovat...jsme jen žvanírna nesmyslů. 2011

Stát i lid se dostal do role, jakéhosi sedmilháře. Stát nemá na svůj provoz a tak neustále lže a vymlouvá se, proč neustále mění ekonomická pravidla. Proč nejde to a zas ono. Je to politika neschopného státního aparátu, který musí být od základu změněn. Jinak nemůže dojít k plné a spravedlivé tvorbě hodnot, které tvoří ,,STÁT."......   státem. Chceme přece bohatý a prosperující stát a tím pádem i vysokou životní úroveň lidu!!!! A nebo chceme jen stát sociální a chudý ve své podstatě zaostávajíci za ostatními státy !!

                                 Stát a lid.     

 

 

Politika politických stran v šechiše bordelu je rozvrácená různými zájmy a stát se tak dostává do role jakéhosi prosťáčka, co je z jedné strany osaháván a z druhé strany neustále ponižován. Politika a stát je neustále konfrontován životní úrovní svého lidu a u nás musím konstatovat, že chudoba i bída dosáhla svého vrcholu. Tak jako u všech států bývalého socialistického bloku. Krom Maďarska a Polska (silnější občanská společnost), jinak po ekonomické strance dost lepší základ k rozvoji vyspělé technologie.

Jejich státní politika je hlavně zaměřená na dlouhodobou prosperitu. U nás se hlavně stát dostal do kola politické a státní MAFIE. Státní mocenské instituce totálně selhaly. Je dost smutné, že občané našeho státu neznají význam slov, jinak by nemohli tolerovat nesmysly, kterými nás krmí socialisticko-komunistická MAFIE. Nic méně se dá i říct, že dnešní stav je zralý na protesty občanské společnosti. A dá se i říct, že cítím to samé dusno a lhaní jako před rokem 1989. Tedy za 1)

souhlasím s nástupem podzimních akcí 2011 v plném rozsahu dle scénáře. Zároveň žádám všechny obyvatele státu k občanské bdělosti a podpory Pravého bloku.Samozřejmé je i to, že se aktivně zapojí i ,,Odborové sdružení A. PRÁVO……které je a bude garantem univerzálních občanských i lidských práv z roku 1976 v nastávajícím  ústavním pořádku.

 

Mezinárodní ÚMLUVA o občanských i lidských právech z roku 1976 ve své rovině zahrnuje i univerzální duchovní i kulturní práva, která ve své podstatě jsou neustále pošlapávána a státní ,,Moc“ se chová ke svým občanům, jako ke svým otrokům. Stát nekoná z ústavy a zákonů tak, aby národnostní menšiny měly stejná práva jako majoritní část lidu. Ve své podstatě nutí minoritní skupiny z lidu k trestné činnosti, prostituce, krádeží apod.

Stanek Franisek Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 4.8.2011 4:18 | karma článku: 7,52 | přečteno: 1077x