Policejní neprezident a co dál v roce= 2011

Policejní neprezident a policie všeobecně nepožívá důvěry u občanů. Je to z několika důvodů a jedním z nich je samotná korupce uvnitř policie+ státních zástupců. ,,Kdo zde nebere(malá domů) hoďte po něm kamenem". Policie, jako složka státní moci se stala rukojmým politiků a nic nedokazuje, že to je jinak. Politická strana WW ss. Johna i s. Bárty ukázala, zač a oč, jim jde. Jde jim o moc, prosadit to svoje zapšklý ego, na úkor zbídačelého lidu. A zároveň se ukázat  v mediálním světě před zraky, kolpoltérka sira Johna ze Šervůdu, včetně dohazování kšeftů přes prostředníky a to na všech úrovních ABL čevený lev vrrrrrrrr.

 

                                                   Policejní neprezident.

Právně nezákonně jmenovaný policejní prezident je v poloprávním státě,  normální normou socialistického bordelu, občanské společnosti po roce 1989. Není přece možné, nectít dohody, není možné stát vláčet žumpou ostudy, není možné vést normální právní boj s byznys MAFII. Hlavně s policii, která nemá důvěru lidu a je zkorumpovaná socialismem (malá domů), nemůže vyhrát boj s byznys MAFII. Zároveň, není možné vést stát lidmi, jako je ss.Nečas, s.Klaus s.John, s.Bárta, s.Sobotka a dalších lidově socialistických soudruhů, včetně institucí, jako je senát, parlament, prezident, byznys MAFIE= politické strany spojené s ekonomickou sférou.

                                        A to z několika důvodů.

1)      Politické strany nemají žádné morální ani občanské právo nerespektovat vůli lidu.

2)      Vůle lidu nemůže být naplněna, protože menší názorová pluralita názorů, není ústavně zakotvena.

3)      Menší politické strany jsou totálně a nedemokraticky vyřazeny z politicky manipulovatelné soutěže nelegálních voleb.

4)      Nemožnost státní medializace.

5)      Diskriminace 5% klauzule pro vstup do parlamentu.

6)      Ústava státu 2011, kopíruje socialisticko-komunistickou ústavu jedné strany MAFII

před rokem 1989

7)      Policie a její organizační struktury jsou manipulovatelné a její nomenklaturní kádry jsou nevěrohodné.

8)      Ministerstvo vnitra rozuměj (strachu) a státní zástupci (bývalí prokurátoři) nesou plnou a nedělitelnou odpovědnost, jak za naplnění socialistické ústavnosti, tak i socialistických zákonů po roce 1989

        9) Policie možná, bude mít v několika vykřičovaných kauzách  úspěch, ale ten bude veden jen skrz politickou objednávku, což je neustavní a hlavně nedemokratické ve vyspělé demokracii.

Stanek František Fanuel

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | úterý 25.1.2011 4:34 | karma článku: 6,51 | přečteno: 694x