Padne vláda a co dál, puč a nebo nové volby.2010

Nové volby, jsou již danou skutečností a nic tomu nestojí v cestě. Puč ze strany ČSSD a WW je na místě s tichou podporou KSČ-KSČM a nebo TOP 09. Jiná možnost je rozpustit parlament a vypsat nezmanipulované volby, které můžou ukázat cestu z krize. ODS je tedy stranou, která si už jednou musí přestat hrát na tatínka s maminkou.  A peskovat, kde koho, urážet kde koho a házet klacky pod nohy, kde komu.

Padne vláda a co dál ???  ČSSD =KSČ-KSČM =WW a můj úsudek mně dává za pravdu, že uražená malá strana WW se bude snažit vyvolat rozklad vlády za účelem spojení s ČSSD+ KSČ-KSČM= TICHÁ PODPORA WW. Cíl je jeden sestavit vládu a to tak, že boj proti korupci, bude bojem za zachování koryt WW+ ČSSD+KSČ-KSČM.

 

Další osud této země je tedy v rukou vyděračů ze strany WW a jejich samolibých pohnutek. Prezident republiky nemá, co do dění politických stran zasahovat, politicky manipulovat a má jen čekat na vůli parlamentu a politických stran.

 

Strany ODS + TOP 09 + WW se neměli pouštět do politicky zmanipulované hry (korupce), která dnes zaručuje opozici sestavit vládu.

Jediné řešení proti převratu (puči) je vypsat nové volby do parlamentu  a tak dát lidu možnost dát hlas ve svobodných volbách a ne zákulisním jednáním. To vše při vědomí, aby vláda byla sestavena  s přáním a z vůle lidu a ne naopak.

Stanek František Fanuel           

Autor: Frantisek Stanek | úterý 21.12.2010 13:25 | karma článku: 8,73 | přečteno: 1275x