Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

maudite

22. 12. 2010 3:34
Co bude ?

Dobre si pamatuji, jak  bolsevici povidali, ze je to jenom na dvacet let. A dobre si pamatuji, co povidali, ze bude potom.  Tvrda financni diktatura s velmi prisnym danovym rezimem. Teda navenek svoboda a demokracie a jak nekdo bude prudit tak ho sjedou  par let dozadu a to naprosto vzdy neco najdou uz jenom diky dzungli v danovych zakonech. No a svet nebude moci tvrdit, ze se u nas porusuji lidska prava, jenom se "potvrdi", ze je to v cesku samej podvodnik.

0 0
možnosti
J

jarno3

21. 12. 2010 14:33
Pane Staňku, buďte v klidu. Vláda nepadne.

Páni politici jen dohrají před námi voliči své naučené role.A až bude ovčan náležitě zmasírován, pak se dojemně shodnou na tom, že musí společně pokračovat. Jak by ne, vždyť kde jinde by k takovým korytům přišli? I ty  "zlobivé" veverky moc dobře vědí, že by se v současné době do parlamentu nedostaly a proto úslužně zvednou ruku pro vládu. Jen co trochu vyšumí rozruch, co teď spustil Pan Špinavý svojí nevymáchanou papulí. Ale po svátcích už po tom neštěkne ani pes. Právě nadcházející svátky jsou pro vládní papaláše ideální příležitostí, aby  okatě demostrovali svoji nerozbornou jednotu. Takže- klídek .

0 0
možnosti
FS

Fanuel

21. 12. 2010 15:16
Re: Pane Staňku, buďte v klidu. Vláda nepadne.

Jo já s tím souhlasím, ale ty veverky mají již plný hnízdo těch voříšků, no a když bude jedna, či dvě  veverky chybět, tak se ty ostatní veverky na tom prázdném hnízdečku pěkně zahnízdí a ty oříšky si rozdělí.;-D

0 0
možnosti
KP

pepin0

21. 12. 2010 13:57
Legalizace korupce.

Legalizovat jí bude náě pán nejvyšší, nejkrásnější a nejchytřejší.Pan prasident Klaus spolu s klikou ze své odnože HOP S TOP 09. Děkujeme odejděte.

Pokud chcete VeVerky bojovat proti korupci, tak nyní máte velkou šanci.

Nyní je pouze na Vás

0 0
možnosti
FS

Fanuel

21. 12. 2010 14:02
Re: Legalizace korupce.

Ano je to tak náš pán velkomožný hradní pán z nemanic ss. KLAUS;-). Jó SORY ON UŽ MÁ NEJVÍC;-D

0 0
možnosti
G

Gašpo

21. 12. 2010 13:39
Na rozdiel od Vás

nevidím VV v takom svetle. Pokiaľ chcú bojovať proti korupcii, musia logicky obmedziť chápadlá Langerovej mafie a odstaviť Martinů. Že k tomu využívajú túto príležitosť je logické.

Vy teda tvrdíte, že je lepšie mafiu podržať? Uvediete aspoň jeden logický argument, prečo by mal Martinů zostať v úrade? Aby ho už potom odtiaľ nedostal nikto?

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik