Nedemokratický proces s Mladičem.2011

Mladič Radko generál je bezúhonný občan, až do doby řádné prokázané viny i s patřičnými důkazy. Pominu takovou drobnost, jako je kolektivní odpovědnost, včetně přenesené odpovědnosti na základě obrany své rodné vlasti. Každý občan svého státu má za povinost bránit svoji zem proti terorismu a útoku na svoje blízké. To co provedli košovští tatráláci.... muslimští fanatici. Srbskému národu, tak to se neřeší. To se špinavé demokracii sprostě nehodí. Ovšem každá pitomost se hodí, včetné zmanipulovatelných redaktorů a mírových štváčů. Dobře si máme pamatovat na největšího praporečníka MÍRU v dějinách lidstva STALINA!! Skutek ukázal, že to byl a je největší masový vrah v dějinách lidstva.  V zájmu MÍRU, och jak trapné. Kdy tedy bude souzen jeho zločinný ideologický systém socialismu v postkomunistickém Ruském impériu a jeho vlivu na bývalé satelity v  RVHP??  Asi nikdy ŽE!!!

               Nehorázný a směšný proces v přímém přenosu:

 

 

Právo na spravedlivý a rovný proces má z titulu univerzálních občanských i lidských práv každý, kdo se dostane do kolize, s nějakou ústavou, či zákony. Musejí to být ale zákony vyspělé demokracie  a ne nějaké vykonstruované ústavně nedemokratické…  nezákonné zákony.

 

Právo na spravedlivý proces je zaručeno i v případě obhajoby, která má za úkol dbát na zájmy mandanta. Proces s Mladičem v Hagu ukazuje, že neschopná demokracie v Evropě se dostala do kolize, jak s univerzálními občanskými i lidskými právy tak i do kolize s normální lidskostí i morálkou.

 

To že soudce připustil jednání soudu s Mladičem bez jeho obhájců signalizuje nervozitu a nemožnost pokračovat v řádném, rovném a spravedlivém procesu. Musíme si všichni uvědomit, že Mladič je člověk bezúhonný a do doby prokázání viny, či neviny se na něj musí pohlížet jako na nevinného. Bez těchto atributů není možná žádná demokracie, jedná se vždy o fašismus v hávu pseudemokracie. Tak čest práci soudruzi v EU§§§§  STALINA NA VÁS J))

Stanek František Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | úterý 5.7.2011 7:49 | karma článku: 21,01 | přečteno: 876x