Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Nečasova reforma= socialisticko- komunistický nesmysl. 2011

Reforma s. Nečase  a vlády rozpočtové rozhazovačnosti se ukázala jako ta, která nemá žádnou šanci na úspěch. Vzhledem k setrvačnosti společnosti, od socialismu k socialismu. Rozuměj:  ,,zlatá to klec i se zobem".  Socialisticko-komunistické vypolštářkování ekonomických změn (stávky kde koho za zvýšení platů) nemůže být přece nosnou změnou systému, neboť zvyšuje vnitřní iflaci, která ve spojení s vnějšími inflačnímu vlivy táhne ekonomiku ke dnu. Ne že by tam již nebyla!! Ústavní změnu umožní  až pravý blok 120 hlasů min.  A  vítězství  vyspělé demokracie ve smyslu  položení základů nové ústavy, zrušení socialisticko-komunistických  zákonů, zrušení zbytečných ministerstev, senátu, nastolení odklonu od parlamentní žvanírny k přímé demokracii, jako nezbytného předpokladu snížení výdajů státu. Bez těchto atributů, nelze dělat žádnou změnu systému, reformu, perestrojku, přestavbu. 

                                                    Morálka a stud.

Tak rád bych chtěl, alespoň jednou pochválit náš stát od roku 1989. Je to přesně od té to doby,  kdy se  nějakým zázrakem (KGB) podařilo odstavit neschopné soudruhy, lháře. Kteří měli socialismu plnou hubu, ale žili si již dávno od roku 1945 v kapitalismu. Kapitalismu  roku1989, který  v revolučním  kvasu, pronásledovaného, ponižovaného a vysmívaného, nebyl řádně uchopen a zvítězil tak deformovaný pohled ss. Stalina a jeho vize na utváření socialismu. Ta to škodlivá cesta pod vlivem genocidy celých národů v tehdejším SSSR, měla chuť perestrojky SSSR 1985. Jako nezbytně nutné kopie za zachování  socialistických genocidních Benešových dekretů 1943 – 1948. Jak se to mohlo stát??? No přece skrz Benešovy dekrety. Dílko to Beneše-Stalina. Jak ukázal čas, tak  to bylo zajisté jen počáteční odměnou v cestě k socialismu- RVHP

Všichni víme, že  mu šlo  jen o ovládnutí socialisticko - komunistického hnutí (internacionály) v kontextu tehdejší Evropy. Díky  2. světové válce se to mezinárodnímu válečnému zločinci Stalinovi povedlo. Ono vítěze války, kdo soudí!!! Že!!!  Ať žije, tedy  hlavně v našich srdcích lidově demokratický –socialistický  socialismus. Našeho drahého

Československa 1918 a jeho prvního představitele Masaryka, Beneše, Štefánika- arcilotrů MAFIÁNŮ socialismu.

Socialistické, nesmrtelné zločiny na vlastním lidu, mezi léty1918- 1943-1945-1948- 1968- 1989-2011,  jsou zjevné. Dodnes jsme je  nebyli  schopni odstranit a  ss. Klaus i Havel jistě ví proč !!  Nějakou, asi vyšší mocí nám zločiny socialismu, jak si voní, což nám logicky brání vše  napravit. Rozuměj: zakázat komunismus-socialismus. I přesto, že tato ideologie odporuje ve své podstatě univerzálním, občanským i lidským právům.  Jako je náprava zemědělské restituce, církevní restituce, zrušení genocidních Benešových dekretů atd.

V neposlední řadě jsme nepokročili, ani v nápravě věcí veřejných. Vzdělávání, včetně kvality středních vysokých škol, kde zaostáváme za vyspělými státy (skoro poslední od konce). Porovnej světové patenty v USA, China, Německo, Francie, Anglie, Itálie Stát Izrael  a jejich nesporný přínos zavádění do vyspělé technologie.

Proč tedy za sebou neustále táhneme kouli,  socialisticko-komunistické ideologie- osnov a metod práce komunistického – vzdělávání. To inteligent nechápe. Blbec se směje. Hlupák nevnímá realitu.  Dále je to i v neposlední řadě zanedbání,  zajištění vyspělého zdravotnictví, včetně výpočtu důchodů které  by měly zhodnotit otrockou práci pro socialistický stát 1945-2011. Ovšem , kdo nemá svědomí a stud, (naši politici) tak nemá už z hola nic z morálky. A pravdo-láska ss. Havla-Klause, to taky nezachrání. Právě naopak. Ukázala na provázanost mezi socialistickou nomenklaturou starou a socialistickou nomenklaturou  novou. Což, dokazuje i nezájem o chudou  občanskou společnost!!

I sám V.I. Uljanov  na smrtelné posteli blahé paměti poslal soudruhům diktované, ale i psané dopisy 23.12 1922 až 4.3. 1924  včetně dodatků  k XII  sjezdu  KSR (b) rozuměj  varováni na Stalina i přesto, že ho doporučil ke zvolení do čela strany (morálně volní vlastnosti, lhář, zloděj,nespolehlivost).

Po čase se ukázalo pravdivé tvrzení s§s. Lenina na mstivou povahu (čistky mezi soudruhy, genocida celých národů) generálního tajemníka ss. Stalina.  Zároveň je, ale i  nabádá a upozorňuje, že nejsou schopní zajistit výrobu, zásobování, včetně špatné organizace práce 1921 -23. Která měla za následek  počáteční úpadek mezi socialistickým kapitálem a KAPITÁLEM  západní demokracie USA= Evropa. V té době ještě bez socialistických nesmyslů.  

Závěr:

To by jsme, ale nebyli  my, kteří umíme přežít i vysvětlit různé ŠVEJKOVINY, které  jsou založené na národních specifických vlastnostech. Jako je umění pěkně lhát. Podvádět, kde koho, včetně sama sebe. Stanek František Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 7.3.2011 12:18 | karma článku: 7,45 | přečteno: 910x
  • Další články autora

Frantisek Stanek

Sláva Ukrajině! 5784::::2024 Sláva USA 5784::::2024

Tak po dlouhé době míru a spolupráce zase troška napětí! Evropa slušná kolonie po roce 1989=2024. ++ No není to legrace! Tak je i dnes vidět horizont změn, i přes cenzuru: Je jen otázkou času než to Evropa pochopí!

27.2.2024 v 2:23 | Karma: 0 | Přečteno: 5x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Tak hned Česká vláda v popředí pozornosti EU. 2022

Máme takový obraz a ten fakt není hezký, že jsme kverulanti. Ovšem nová vláda s tím jak se popasovala s náporem azylantu z Ukrajiny. Tedy klobouk dolů. Otázka vždy bude znít. Jestli pro dobrotu zas nepřejdeme na žebrotu.

3.7.2022 v 18:26 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Nejsem mamánek soudruha Babiše ..Křetinského.. Bakali 1989::2022

Ale jestli to cenzore uznáš za vhodný v rámci demokracie svobody slova tak to nesmázneš. Ovšem tady demokracie neplatí tady platí jen miliardy. Moje parketa sociálně..lidsko..právní rozměr. Mezinárodní pakt 1976.

14.5.2022 v 2:52 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Vánek nebo vítr, či vichřice radostné jaro je zde. 2022

Všichni se ptáme, kde radost zůstane. Zda v kapradí, kde se neztratí. A nebo někde jinde třeba na planetě LINDE.

22.3.2022 v 22:49 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Poezie a próza

Frantisek Stanek

Poezie jako forma cenzury 2022 v České republice. 2022

Poezie moje milá je. Má to však háček, otevíráček. Tak jak pohádka je v ve střetu zájmů, já se chovám jak decimelka bláznů Ano v narkóze, lze snad přidat háček. Ale přece, to vidíme všichni, kolaborace je náš rádce. Lidé bděte 022

17.3.2022 v 23:27 | Karma: 0 | Přečteno: 19x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Policejní zásah na Benešovsku. Muž zabarikádovaný v domě hrozil, že si ublíží

21. května 2024  10:31,  aktualizováno  10:56

Policisté v úterý ráno zasahovali v obci Nespeky na Benešovsku, kde se v domě zabarikádoval muž....

Na jihozápad Čech udeří odpoledne silné bouřky. Hrozí i přívalové deště

21. května 2024  10:49

Meteorologové varují, že v souvislosti s tlakovou níží postupující z Alp k severu se mohou během...

Policie navrhla obžalovat 14 lidí za převedení 2000 migrantů, hrozí jim 16 let

21. května 2024  10:39

Kriminalisté navrhli obžalovat 14 lidí, které viní z organizování nelegální migrace z Turecka do...

Muže vinili, že si po hádce s družkou vzal syna jako rukojmí. Soud ho osvobodil

21. května 2024  10:38

Krajský soud v Plzni osvobodil jednatřicetiletého muže obžalovaného z braní rukojmí. Podle státního...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik