Jiř. Švorcová. Jiř. Bohdalová ,vers" bratři i sestra Mašínovi. 2011

Jeden z lidu chápe život, jen skrz zaměstnání a dobré bydlo. Druhý  to chápe i jinak. A to pohledem občanských i lidských práv, které dělají stát ,,státem"!!! A  tak ,,stát"......by mohl tvořit hodnoty na kterých lze stavět. Jako je hrdost a čest... obrana vlasti ap. Kdo z Vás by chtěl položit život za dnešní bordel??? Synové a dcery Jakuba Skláře!!! Jsem přesvědčen, že proto máme armádu profesionálů, za prachy, jako ,,legie". Jinak by odvedenci při první příležitosti zběhli.....prostě se na to .......

      Bratři i sestra Mašínovi versus Jiřina Švorcová…Jiřina Bohdalová atd.

                      A proč  ti další v poklonu k socialismu.!!

 

Komunismus a socialismus i jeho ideologie vytvořily nepromlčitelné zločiny a je už jedno jestli někteří jedinci, zákroky proti občanským i lidským právům změkčovali, či pomáhali udržet režim při životě.

Už jen tím že pomáhali překonat nastolení diktátu nedemokratických stran kulturní frontou, kriminálem a nebo perzekucí. Všechno mělo za cíl nastolit socialismus za každou cenu A. Novotný.. 1960.

Ovšem ta cena  byla vysoká (ztráta lidské důstojnosti) a byli i jedinci kteří šli dál a to mnohem dál za obvyklá zaběhlá pravidla. Byli tu i různí donašeči (STB-NKVD-KGB), kolaboranti z řad rodičů..dětí i sester, či bratrů. Kdo dnes tvrdí, že nějaký umělec mohl neomezeně hrát a účinkovat (byl svatý) a na druhou stranu byli i tací že nemohli (proč). Tak jednoznačně ti druzí v občanském životě po roce 1989 by měli být vítězi!!

Ale co se nestalo?? Po roce 1989!!

 

Otrokář zase zůstal otrokářem a otrok otrokem. Celá umělecká fronta a hlavně školství, bylo a je prolezlé socialistickým dogmatem a obávám se, že ani ,,magma“ není schopno vyčistit ten neskutečný bordel. Zajímavé je, že pokračuje normalizace poměrů k sociálnímu státu ala socialismus vzor 1968. Rozuměj: ,,Sociální stát s lidskou tváří“.

 

A i dnešní informovanost sdělovacích prostředků a stav ,,Kapitálu“ je na úrovní 30-60 let. Což svědčí o nepřipravenosti státu řešit výzvy současnosti v oblasti kultury, svědomí, svobody vyznání, rasismu i genocidy (Benešovy dekrety 1943-48).

 

A jak jinak i  ,,Úmluvy“ o univerzálních občanských i lidských právech z roku1976, včetně deklarace o občanských i lidských právech z roku 1948.

Pointa je v tom, že bývalé ČESKOSLOVENSKO s tím souhlasilo a přitom vypukl organizovaný státní terorismus viz. Benešovy genocidní dekrety 1948, které uvrhly stát do doby ,,TEMNA“ socialismu a komunismu. 1948-2011.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | neděle 14.8.2011 10:39 | karma článku: 10,55 | přečteno: 1472x