Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MPoks

14. 8. 2011 15:28
Až na to,

mysliteli, že jste zapomněl na ty miliony mrtvých, které produkuje kapitalistický režim za účelem zisku a stále většího bohatství. Takže když chcete psát, tak objektivně a nejen bláboly. :-)

1 0
možnosti
FS

Fanuel

14. 8. 2011 17:22
Re: Až na to,

třesky plesky ;-D

0 0
možnosti
SG

strycek-Joe GmbH

14. 8. 2011 11:36
Už toho nechte Staňku

no comment, nedá se to číst, už ani komunisty pořádně urazit neumíte, takže nebudu reagovat

0 0
možnosti
FS

Fanuel

14. 8. 2011 14:30
Re: Už toho nechte Staňku

Na obzoru vidím město rudé   a nad ním hvězda  pěticípá....hle pod ní národ chcípá... :))

1 0
možnosti
MR

rodd

14. 8. 2011 11:00
Nikde

ve světě tehdy i dnes to nebylo ideální, ať na té či oné straně ... . Pro dnešní dobu platí staré pořekadlo, starého psa novým kouskům nenaučíš ... . Jinak řečeno rok 89 neznamenal že 40 let starý pes se najednou naučí novým kouskům, ten pes jsou všechny generace jimž se pod kůži ve dřel duch myšlení a chování socialistického maloměšťáctví ... .

Je potřeba aby se narodil nový pes ( generace). Bohužel ty budou trpět zase opakem a to ztrátou úcty k osobnostem, hodnotám, morálce ... .  Hodně je to vidět na školách.

To než se to kyvadlo ustálí ... .

Každá doba má své a vlastně žádná doba nebyla ideální, a vždy bude nějaká část obyvatel prostě trpět. Ostatně to je právě duchovní vývoj, jinak by lidi byli jen chytřejší opice :-).

To znamená že ten ostrov světla.míru a vyrovnanosti máme hledat v sobě ... .

0 0
možnosti
FS

Fanuel

14. 8. 2011 11:15
Re: Nikde

,,To znamená, že ostrov světla i míru..vyrovnanosti máme hledat v sobě"..

 Ano s tím lze souhlasit, rovněž lze souhlasit i s různým stupněm poznání tak jak jde historie. Ovšem nelze mít nastavená a pokřivená určitá základní pravidla.....např. jsou státy kde nejsou žádné ploty a pekař i mlékař dodává čerstvé produkty za dveře ... lze to u nás v bývalých státech RVHP??? Nelze!!! Co zde není pod zámkem?? Tak i to je ukradeno.  ;-DDalší problém je vzdělávací proces ano i s tím lze souhlasit jen do určité míry....vždyť socialistický stát od roku 1948 vychovával k socialismu a přesto, to byla mladá generace, co se nechala zbýt a puč za ně provedla STB a Charta 77. Jsem přesvědčen, že nový světový řád .(.vyspělá demokracie) musí být bez socialismu a komunismu.Jako všechny genocidní ideologie musí být ústavním mezinárodním pořádkem zakázány.

0 0
možnosti
MF

falm

14. 8. 2011 10:52
I Vy jeden naivko!

To jste se stále ještě nepoučil? Kolikrát Vám to tady mám ještě psát: nejde o nějaký pitomý ideály, ale hlavně o to, kdo bude u lizu a urve tím pádem kšeft . :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik