Jak a kdy. 2011

Všechno se motá v kruhu a věci se dějí neskutečně vážné. Říká se, že být chudý a ještě k tomu smutný, tak to je skoro konec světa.

 

                                           Jak a kdy!!

Za pět minut půl čtvrté, prořízl vzduch svištění pneumatik a z klikaté zatáčky se vynořil modrý mercedes, který se řítil za zvuku ,,techna“, poloprázdnou ulicí. Rozjařená omladina vykloněná z okének spolujezdce a zadních sedadel, třímala v rukách láhve s mokem možná nějakého alkoholu. Čert ví!!

Sjetá dnešní zlatá mládež, umí zapařit. To není, jako když se chlandilo čůčo, blahé paměti. Ovocné vínko za pár korunek, jeden litránek, ale i to umělo udělat divy. Hlavně po ránu, když měl člověk jít do školy. Většinou se, ale šlo i druhý den za školu probrat mezi kluky, nastalou krizovou situaci. Co a jak dál. Přitom se mozkové závity, za vydatné podpory kouře namáhaly, jak vzniklou legrandu řešit. Většinou zvítězila další, plná, kulaťoučká láhvinka. Nezbytnou dávku sebedůvěry, nám vždy dodávalo i nezbytné  levné kuřivo, značky LÍPA, či START.  Jo ta naše, dnešní  omladina se s ničím nepáře a život si svobodně užívá i s těmi svobodně, rozmnoženými dluhy. Je jasné, že smích cinkal o nervy a tráva se okolo  zelenala v záchvatu kouře, jako někde na prérii, či poušti. Pří kouření dýmky míru ,,Howgh“ He he he he he.

V tom  Karel zamudroval, fotr říkal, že se za totáče,  makalo povinně. To, co propuklo bylo slyšet, až někde u starosty. Řev a řechtání se ozývalo se zvuky, které se dají jen těžko popsat, tak použiji citoslovce prddddddddddddd. Je pochopitelné!! Že nás!!

Upřesním.

Jmenuji se Františka a  můj otěcko, zlatíčko i moje suprová mamča, vlastní několik hotýlků v Rakousku. Jen bych ještě dodala. Jsem zatím slečna, kluci říkají že jsem IN, tak nevím. Neumím to posoudit, mám sice míry 90-60-90 a jsem blondýna, což sice může evokovat spoustu nápadů. Ale IQ mám nad 130, což na blondýnu, není zas tak nejhorší.  J)))  UF.  Karlův otec i mamka podnikají v oděvním průmyslu, ovládají dovoz a vývoz hadrů, botek a voňavek z Chiny. Vlastně, již není, ani co řešit. Evropa je celá ,,made in China“. Jarda je na tom z nás nejhůř, jeho otec se rozvedl a  vzal si v 55 letech 27 holku, jako lusk. Z nedalekého okresního města. Jardovi je 23 let, tak jako nám IN generaci. Fotrův počin, ho pěkně rozrušil a uvažuje, že se možná odstěhuje, od tatíka i od macechy. JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Lidičky, to nepochopíte, jak se chlap změní, zblbne. Ne nadarmo se říká jestli chceš udělat z chlapa blázna, namluv mu mladičkou a k tomu ještě hezounkou slečinku. Zlatokopku!!! Jardův papá vlastní několik starožitných krámků na Malé Straně. Aby toho nebylo zrovna málo, tak Jardu najednou z čista - jasna, do čista. Šíleně  rozbolela hlava. Abych byla přesná, jak koho.Mně už začíná taky.

Spravil to, jako vždy PARALEN. My jsem totiž kámoši až za školu. S kluky si báječně rozumím, jelikož je s nimi sranda a mají vždy na mně čas. To na rozdíl od holek ze třídy, kdy se každá, jedna z nás naparuje, jak pára nad hrncem. Už mně to ani nebaví poslouchat ty jejich, kecy o tom, kde a s kým. Je to nuda.

S kluky je  jiná zábava a i ty jejich fórky jsou o něčem a ne  jen o těle. Jako u holek, kdy je každá za modelku a misku. Asi jsem se měla narodit, možná jako kluk. Táta chtěl kluka a má holku a já chci Jardu. On o tom neví. Možná něco tuší.  Každý z kluků má bublavou  motorku o jiném výkonu a ceně. Samozřejmostí je i skutečnost,  se nádherně  zaposlouchat do šelestivého bublání. S pískavým, hvizdem vánku ve vlasech. A jen, tak  křížem, krážem  projíždět kopcovitou,  slunečními paprsky radostnou krajinou. Je jasné, že žádný na tu svoji ,,Dášu“ nedá dopustit i když obě jsou ,,made in Japan“.To jejich úsilí, mně dostává. Podpořené slovními hříčkami,  jen aby mně dostali za sebe. A ne pod sebe, tak to jsem skoro, hned hotová. Zároveň, mně drzé sebevědomí kultivuje. Je to paráda lehnout si a snít. Našim posledním kouskem, byl výjezd na ,,NUDA“ pláž. No holky to jste ještě neviděly. Přehlídka všech velikosti, jako vojáku při cvičení povelu:  Pozor, pohov.  Jedna dorostkyně se pohybovala  proklatě blízko Jardy, když…………… Stanek František Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 20.1.2011 13:25 | karma článku: 4,65 | přečteno: 604x
  • Další články autora

Frantisek Stanek

Sláva Ukrajině! 5784::::2024 Sláva USA 5784::::2024

Tak po dlouhé době míru a spolupráce zase troška napětí! Evropa slušná kolonie po roce 1989=2024. ++ No není to legrace! Tak je i dnes vidět horizont změn, i přes cenzuru: Je jen otázkou času než to Evropa pochopí!

27.2.2024 v 2:23 | Karma: 0 | Přečteno: 5x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Tak hned Česká vláda v popředí pozornosti EU. 2022

Máme takový obraz a ten fakt není hezký, že jsme kverulanti. Ovšem nová vláda s tím jak se popasovala s náporem azylantu z Ukrajiny. Tedy klobouk dolů. Otázka vždy bude znít. Jestli pro dobrotu zas nepřejdeme na žebrotu.

3.7.2022 v 18:26 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Nejsem mamánek soudruha Babiše ..Křetinského.. Bakali 1989::2022

Ale jestli to cenzore uznáš za vhodný v rámci demokracie svobody slova tak to nesmázneš. Ovšem tady demokracie neplatí tady platí jen miliardy. Moje parketa sociálně..lidsko..právní rozměr. Mezinárodní pakt 1976.

14.5.2022 v 2:52 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Vánek nebo vítr, či vichřice radostné jaro je zde. 2022

Všichni se ptáme, kde radost zůstane. Zda v kapradí, kde se neztratí. A nebo někde jinde třeba na planetě LINDE.

22.3.2022 v 22:49 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Poezie a próza

Frantisek Stanek

Poezie jako forma cenzury 2022 v České republice. 2022

Poezie moje milá je. Má to však háček, otevíráček. Tak jak pohádka je v ve střetu zájmů, já se chovám jak decimelka bláznů Ano v narkóze, lze snad přidat háček. Ale přece, to vidíme všichni, kolaborace je náš rádce. Lidé bděte 022

17.3.2022 v 23:27 | Karma: 0 | Přečteno: 19x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

V Tatrách zemřel český turista. Plánoval sám vystoupit na Gerlachovský štít

21. května 2024  22:37

Při pádu zemřel ve Vysokých Tatrách na Slovensku 43letý český turista. Podle horské služby plánoval...

V Rusku zatkli kvůli podvodu bývalého generála. V minulosti kritizoval vedení

21. května 2024  21:50

V Rusku zatkli a umístili do vazby bývalého velitele 58. armády Ivana Popova, který je podezřelý z...

Přívalové lijáky zvedají hladiny řek na západě. Déšť zalil železniční přejezdy

21. května 2024  21:17

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) vydal protipovodňovou výstrahu. Týká se vodních toků, které...

Pavel si vyzkoušel letecký simulátor, hokejistům s posilami předpovídá úspěch

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  20:54

Za přísnějších bezpečnostních opatření začal v úterý prezident Petr Pavel se svou chotí Evou...

Vyhrajte super-prémiové pokračovací mléko BEBA SUPREMEpro 2
Vyhrajte super-prémiové pokračovací mléko BEBA SUPREMEpro 2

Rádi byste vyzkoušeli nejdokonalejší recepturu pokračovacího kojeneckého mléka BEBA? Zapojte se do soutěže a vyhrajte hned 2 balení mléčné výživy...

  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik