Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Havel a Klaus socialistické pozlátko v sociálním státě.2011

Sociální stát opět buší na dveře s dalším a dalším zvyšování zdaněním všeho a všech. My všichni si takovou falešnou pozornost od socialistického, vlastně sociálního státu nezasloužíme. Chodíme řádně do práce..mámeli tedy nějakou. Řádně platíme daně a přesto stát žije na dluh a genocidně nás zadlužuje. Normální je mít dvě děti, ale za takových podmínek lid nechce ani jedno a nebo to odkládá. To je hrozná ,,fašistická"... můra našich dějin. I po válce se rodili dět!! A v dobách míru, nikdo děti nechce. Důkazem je rostoucí počet matek, které se zbavuji z bídy a chudoby i hladu vlastních dětí. Co jsme to tedy za stát?? Kde je ta sociální odpovědnost, ,,fašistického" sociálního státu. Tento stát spěje na buben a nejen tento stát. Celá Evropa stojí před rozhodnutím!!! Buď zachovají jednotlivé státy... rozuměj... sociální státy  socialismus. A pak následně dle zákona ,,KAPITALISMU" zbankrotují. A nebo se vydají cestou nového světového řádu, vydají se cestou vyspělé demokracie, vydají se cestou univerzálních občanských i lidských práv pokud možno nekrácených zákonem. Tak jako je to v USA a ve Švýcarsku. Bůh (JHVH) nás ochraňuj.

františek.blog.idnes.cz 23.12.2011

 

                           Pozlátko demokracie  ss.Havel!!

Není všechno zlato , co se třpytí!!  Každý z nás se jistě ve svém životě setkal se statečností, ale také i se zbabělostí. Komunistický a socialistický režim ve spolupráci s jedinci si za několik desetiletí od roku 1921.  Postupně vychoval své věrné, své donašeče, své oblíbence. Proto se mohl z cela jistě a bez předsudků po roce 1945 ve spolupráci s genocidním komunistickým režimem vedený ss. Stalinem. Ovládaný fanatickou KSSS. Vrhnout po vítězství ve  2 sv. válce, nad dalším genocidním režimem NSDAP. Fašistickým NĚMECKEM na slabou a bezbrannou Evropu. USA jen koukaly po roce 1945 a koukají i dnes 2011, nad svoji zhoubnou zahraniční politikou. Která jen podporuje terorismus, fašismus- islámského práva ,,ŠÁRIA“. Nově vznikající islámské státy  v Africe, jsou toho důkazem. Nic nového pod sluncem.

SSSR se mohl bez obav, jemu vlastních.

Vrhnout do role světového praporečníka ,,MÍRU“ to za dané konstelace, už pak jistě nebyl problém. Evropa se na troskách a na místě, kde stály úderné pancéřové divize SSSR v Berlíně. Se zcela celá.... odevzdala Stalinovi. Ha ha ha. Ovšem, Evropa se ponořila do tmy a Společenství národů přetavené v OSN… včetně  USA nechaly dělat Stalina v Evropě, co chtěl.    J)) Bůůůůůůůů

Oba režimy vyznávaly socialismus, oba režimy byly a jsou zločinecké od samého počátku. Stalin +Hitler jedno jest. Tohle rozdělení nás pořád provází, sice  pod jinou slupkou demokracie o to je to, zákeřnější. Ale podívejme se na dnešní Francii..Rakousko…Německo…a další Evropské státy, které jsou dodnes pod vlivem socialismu a sociálních států, včetně USA.

ZÁVĚR:

SSSR a KSSS…..a její politika dala vzniknout RVHP, dala vzniknout ozbrojenému paktu Varšavské smlouvy. Jak hospodářská tak i vojenská část, ztroskotala na chybném závěru, že lze uspokojit potřeby lidu ..příkazem…plánováním….přerozdělovacím procesem, kterému je socialismus vlastní.

1)

Zapomnělo se i po roce 1989 na vyspělou demokracii a univerzální občanská i lidská práva (pokud možno nekrácená zákonem). Ale nějak nám tam ten socialismus zůstal i po roce 1989.  PROČ???..Zapomnělo se na slušnost, morálku. Záhadným způsobem ti, co měli za dob KSČ milionové přijmi mají dnes miliardy. A ti co měli tisícové přijmi mají dnes jen stokoruny…protože po zaplacení nájmu nemají skoro. ,,Na nic.“ Fuj socialismu a komunismu!! Restaurovaného ss.Havlem a Klausem

2)

 Opět nastoupilo socialistické a komunistické. Cestou za lepší zítřky.Falešnou hrou na socialistickou privatizací…..Na pravdu o lži a nenávisti, která hoří pořád v našich srdcích, díky kolaborantovi cizí státní moci…. ss.,,Havlovi“. Dalo se hlasitě!!! Opět na socialismus…..socialistického-sociálního státu v čele, již s novou politickou garniturou vedenou ss.Havlem..ss.Klausem. Což mělo za důsledek  zločinecké rozbití státu ČESKOSLOVENSKO 1918.

3)

To se mohlo  uskutečnit jen s podporou, jakou je potvrzení platnosti….genocidních Benešových dekretů 1943-1945. V ústavním pořádku po roce 1989…které mimochodem byly příčinou rozdělení ČESKOSLOVENSKA 1918… v roce 1992--1993.....(možnost vrácení Zakarpatské Ukrajiny)- Zde nešlo Havlovi a Klausovi  o nějakou svobodu, jim šlo o komunistická koryta. Aby je dostaly tak jim něco slíbili…..a to něco je... ,,Koryta".... za beztrestnost pro nomenklaturní kádry socialismu a komunismu před rokem 1989.... 

4)

Pointa:

Nemohu jinak,než buď ti... ,,země"... těžká Václave….lhal jsi lidu, lhal jsi sobě.

Stanek František Fanuel

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | pátek 23.12.2011 6:16 | karma článku: 20,83 | přečteno: 1429x
  • Další články autora

Frantisek Stanek

Sláva Ukrajině! 5784::::2024 Sláva USA 5784::::2024

Tak po dlouhé době míru a spolupráce zase troška napětí! Evropa slušná kolonie po roce 1989=2024. ++ No není to legrace! Tak je i dnes vidět horizont změn, i přes cenzuru: Je jen otázkou času než to Evropa pochopí!

27.2.2024 v 2:23 | Karma: 0 | Přečteno: 4x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Tak hned Česká vláda v popředí pozornosti EU. 2022

Máme takový obraz a ten fakt není hezký, že jsme kverulanti. Ovšem nová vláda s tím jak se popasovala s náporem azylantu z Ukrajiny. Tedy klobouk dolů. Otázka vždy bude znít. Jestli pro dobrotu zas nepřejdeme na žebrotu.

3.7.2022 v 18:26 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Nejsem mamánek soudruha Babiše ..Křetinského.. Bakali 1989::2022

Ale jestli to cenzore uznáš za vhodný v rámci demokracie svobody slova tak to nesmázneš. Ovšem tady demokracie neplatí tady platí jen miliardy. Moje parketa sociálně..lidsko..právní rozměr. Mezinárodní pakt 1976.

14.5.2022 v 2:52 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Vánek nebo vítr, či vichřice radostné jaro je zde. 2022

Všichni se ptáme, kde radost zůstane. Zda v kapradí, kde se neztratí. A nebo někde jinde třeba na planetě LINDE.

22.3.2022 v 22:49 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Poezie a próza

Frantisek Stanek

Poezie jako forma cenzury 2022 v České republice. 2022

Poezie moje milá je. Má to však háček, otevíráček. Tak jak pohádka je v ve střetu zájmů, já se chovám jak decimelka bláznů Ano v narkóze, lze snad přidat háček. Ale přece, to vidíme všichni, kolaborace je náš rádce. Lidé bděte 022

17.3.2022 v 23:27 | Karma: 0 | Přečteno: 19x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Bakterie z vody letos zabíjí častěji, zemřelo už 23 lidí. Řada nákaz uniká

17. května 2024

Premium Kromě jiných infekcí se v Česku letos více šíří i smrtelnější legionářská nemoc, která se...

Slovensko k tragédii směřovalo dlouho, tímhle prohráli všichni, míní expert

17. května 2024

Premium Bývalý slovenský novinář a bezpečnostní expert Milan Žitný je přesvědčen, že k tragické události,...

V Kladně hořel sklad olejů a autodílů, škoda je čtyřicet milionů korun

16. května 2024  12:31,  aktualizováno  22:59

V kladenské ulici Železničářů ve čtvrtek hořela průmyslová hala se skladem olejů a autodílů. U...

Soud v Haagu začal řešit Gazu. Genocida dosáhla strašlivé úrovně, zaznělo

16. května 2024  22:40

Genocida, kterou Izrael páchá v Pásmu Gazy, dosáhla strašlivé úrovně, prohlásil zástupce...

  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik