Havel a divné divení proč ne Základnám(radar)

To že někdo byl tolik let v aktivní politice jako ex president Havel,tak je zarážející že si nevážíme svobody a teď se budeme všichni divit co že se to s nevděčným národem děje.Podle mě zde si jen hrajeme na demokracii.Co mě k té to úvaze vede???Všechny neduhy socialismu zde zůstali. A proč ???Protože handl je handl.Vy nám koryta a my Vám beztrestnost.To nešlo říct dřív ale až s odstupem času,který dává pravdivou odpověď.Co udělal Havel?? Odstranila se vedoucí úloha strany.Ta by se časem stejně odstranila ,jisté síly toho měli dost. Šikany ze strany UV KSČ a malé výkonosti ekonomiky.

Národ nejásá proto, že má strach.To přece není nic divného a je to normální.Nenormální je strach nemít.O co jde???Ex.president se podivuje a opět moralizuje národ,jako by jsme neměli vlastní názor.Ano je to tak.Převážná část populace je proti.Po zkušenostech z roku 1989 se není čemu divit.Platy poslanců komunisticko socialistického parlamentu dosahují několikanásobně vyšší částky,ale výsledky práce  tomu neodpovídají.Proč komunistického????Protože ten samet s náma zamet,ovšem s komunisto socialistama ani náhodou.Naopak se roztahují čím dál tím víc.Většina členů Husákovi komunistické strany zde nevidí rozdíl, snad jen v nemorálních platech poslanců a neúměrném zatěžování občanů ze strany státu.Co je stát???? To není přece korupční prostředí,to není nevymahatelnost práva,to není antidiskriminace,to není antisemitismus,to není rasismus a genocida jak v mezinárodním měřítku tak i doma  viz.minoritní etnikum ap.Všechny ty to argumenty zde mají živnou půdu. Je smutné, že ze strany ústavních činitelů zde není společná dobrá vůle od roku 1989 naznačené problémy řešit.To už nemluvím o zdravotnictví,důchodové reformě,byrokracii.Ty to nedostatky provázejí náš občanský život,jalové rady ještě ekonomiku nezměnili.Naopak někteří jedinci si z těchto nedostatků udělali dojnou kravičku.

Mimochodem jsem pro radar,protože si vážím svobody a dětské Bohemia.cz demokracie,která má šanci ústavní cestou růst,i když jsou zde snahy ji potlačit.Proto je potřeba aby občané byli aktivní a ne pasivní.Ovšem mají li strach tak jsou pasívní to má logiku na kterou by Havel jistě odpověděl.             

Závěrem lze říct, svoboda a demokracie něco stojí a každému jedinci vystaví účet. Amerika pro mě znamená ostrov jistoty v občanský a lidský práva.A jako taková si zaslouží podporu,v řádném vysvětlení PROČ ANO RADARU???

Boj proti rasismu, terorismu,genocidě, historického antisemitismu.V čele toho všeho stojí fenomén státního terorismu ze strany AL: KAJDA a muslimských antisionistických států.Jde přece ruku v ruce s občanskými a lidskými právy za jejich svobodu a vyspělá demokracie si to zaslouží.  

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | středa 26.3.2008 15:04 | karma článku: 10,26 | přečteno: 715x