Důchody a zdravotní péče nebude, stát nemá ani finďu!! 2011

Mystifikace, to hrozné ošklivé slovo se hrne na nás, jako potopa za dnů NOE. Ovšem Noe byl zachráněn, protože nelhal a před bohem se jevil, jako spravedlivý. Na rozdíl od našich politiků!! V kontextu ,,šešského příslový." ,,Kdo lže tak krade, a kdo neokrádá stát okrádá rodinu". 

                                   Důchody ani zdravotní péče nebude!!!

 

Mystifikace našich politiků dochází vrcholu v podobě ss. Kalouska a ss. Škárky, to znamená, že strana TOP 09,  W věci veřejné W, budou asi dokolečka mystifikovat (lhát). Jsou to pidi strany , které zazářili  mediálně. Vlastně jsou pro lid  verbované na ksicht knížete pána z Orlíku a mediálního kolpoltéra sira Johna ze Šervůdu. Oba dva se nestydí lhát, včetně mecenáše strany ss. BÁRTY+ ABL v profinancování strany WW, ze strany sponzorů.

 

Česky řečeno je to docela slušná prádelna, se ždímačkou. Jak smutná, hořká realita, krátce po volbách. Kde to jsme???? Že  se nestydí lhát a tu svoji lež vykládat za nějakou mystifikaci. U Kalouska se jedná o profláklý odposlech ze schůzky šéfredaktorů tištěných médií!! U Škárky nezdaněné platby za nějaké černoty ve straně= mlčení jehňátek!! Och jak vtipné!!  Lží prý nejdál dojdeš!! To v politice  musí být velký óbr-bordel. A on taky je!! Na co se člověk podívá je v nepořádku.

 

Jsou to třeba minimální hodinové sazby za práci, která by měla zaručovat důstojný život, před nástupem do důchodu. Výsledek ?? Lesk a bída kurtizán!! Nebo zajištění důstojného důchodového stáří, když člověk odvádí státu daně všeho druhu skoro přes 50 let, včetně dostupné a rychlé  zdravotní péče. Výsledek ?? Doplatky všeho druhu!!! Na stará kolena někde pod stanem: he he he he!!!

 

Toto jsou asi nejdůležitější body. Zdravotní péče a důchody, které by měl mít občan zajištěny ze strany státu.  Mystifikace se nevyhýbá ani všem výše jmenovaným výzvám a je jen otázkou času, než se provalí, že to je totální MYSTIFIKACE. Vlastně  já nic to byl jen fór  typu Kalouska a ŠKÁRKY.V podstatě se zase lží,  dosáhne  i dalšího vrcholu. Možná!! Mystifikace, či  ,,LŽI.“

Prosím, to není ,,APRÍL.“

Stanek František Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 4.4.2011 9:08 | karma článku: 10,61 | přečteno: 832x