Demokracie socialismu dostává lidový odpor 2009.

Demokracie socialistická je falešnou berličkou pro socialistické štváče, kteří si myslí, že se pohybují v komunistických sekretariátech. Ano ty jim chybí (komunistické sekr.), aby národ mohli opět oblbovat a nadělat za minimální mzdy novodobé otroky.

 

Izrael je vyspělá demokracie a  vede demokratický střet o charakter politiky na Arabském poloostrově,  proti  Arabské většině a je zázrak, že vůbec do dnešních dnů odolal genocidě ze strany muslimských teroristů i  jako spojenec USA.  Dnes USA provází silná nervozita ze strany Izraele, když nechce připustit tlak USA na přirozené právo přivádět na svět nový život Izraele, žádná vláda na světě nemůže přistoupit na genocidu vlastního národa a Stát Izrael musí respektovat práva lidu. Co se to Ameriko s tebou děje, komu lezeš do p !!

Nervozní je i Ruská federace ta si zase nerozumí se socialistickou EU. A Francie ta si zase nerozumí s nikým a je zahleděná do bývalé koloniální nostalgie v Africe a Arabském poloostrově hlavně v Egyptě. Bohemia.cz ta jde také na nervi, hlavně socialistickým demagogům a hochštaplerům, kteří si myslí, že národ má držet hubu a nekoukat po jejich korytech.

Kdo si tedy rozumí s někým, kdo není nervózní  ???                       

Je pravda jeden stát, který je spokojený a není nervózní, je to stát v hlavě post socialistické nostalgie  neokomunismu. Nepřátelé demokracie a neústavnosti (socialisté)  se vzhlédli ve státě, kde nebudou lidé myslící,  ale lidé otroci a stát se stane otrokářem.

Z výtěžku lidské práce si socialismus přivlastní 95% zisku, vše se bude plánovat a nespokojenci  s vlastním názorem se prohlásí za fašisty a neonacisty i přes tu skutečnost, že význam slov je jiný než v hlavě socialistické ideologie Parubka, Filipa a jiných zmatečných socialistů.

Falbr řekl, že je včelař, ale on velmi dobře ví, že včela je pracovitý tvor a umí se dělit na rozdíl od socialismu a jeho hloupých a zavádějících pouček. Na rozdíl  Richarde,  socialistická EU ti přinesla plat, který jsi za Husáka jistě neměl???

                                                                                                       Stanek (Fanuel)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 28.5.2009 17:51 | karma článku: 12,12 | přečteno: 621x