Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Co nás čeká a co nás nemine v té naši zemi rozmilé.. 2011

Předčasné volby a nikdy jinak v té naši kotlině. Aférka stíhá aférku, jedna hezčí než druhá. Politická scéna je pěkně narušená.  Ta poslední tajemná, ,,zatím" je z mysli s Kalouska, kdy se údajně sám sebe zesměšnil s tou svoji špionážní aférkou. Ze špiclování šéfredaktorů  tištěných médii. Nic by na tom nebylo tak divného, kdyby podprahová reklama s Kalouska nezapůsobyla, jako červený hadr na býka na naší smutné politické scéně. Kde si hosté tykají v ČT se s. Moravcem a on jim pokládá do předu známé otázky. Tak jaká je to pak scéna!!! Možná jako ze špatného hororu. Naposledy  v pořadu otázka s Moravce= ABL a šedy Gangal  - Bárta a soudruh z KSČ-KSČM - Kováčík. Jak dojemná shoda. Měl jsme dojem a asi nejen já, že si s Bárta u komunistů dělá OKO. No ono spojení s tím našim knížecím  hradem a Václavem přes Bártu ABL  a Ruskou federaci FSB, nebude daleko od pravdy.

                                       Analýza k předčasným volbám.

Vláda Nečasového nesmyslu si vzala do své paličaté hlavy boj s korupcí a protože to asi bylo málo, tak si přidala i reformu zdravotní,  důchodovou. Každá z těchto pojmenovaných skutečností vydá…  ne… na jedno volební období, ale rovnou na tři po sobě jdoucí. Aby to, ale mělo patřičný efekt, tak je nutné změnit ústavu od socialistického vidění světa 1918-2011.  K vidění světa  vyspělé demokracie 2011-  00, kde jsou občané ve společnosti svobodných občanů. Kteří mají svá univerzální občanská i lidská práva, ve smyslu ústavy a jiných zákonů, kterým jsou tato práva nadřazena. Jinak se nemůže jednat o vyspělou demokracii, ale o fašistický stát, který tato práva popírá, či hrubě nenaplňuje. U nás jsou to např. genocidní Benešovy dekrety 1943-1948, dále jsou to socialistické zákony, včetně ústavy která jen kopíruje socialistický bordel=1945 =2011.

V dnešní době nejde už jen o parlamentní žvanírnu a nebo o přímou demokracii, dnes jde o významné strategické určení státu, který se má stát konkurence – schopným. Se schopným vzdělaným  lidem, který je vzděláván bez socialistických dogmat. Která jsou  bohužel pořád v našem školství silně zakořeněná, vždyť vlastně žádná podstatná změna po roce 1989 v celé společnosti nenastala. K naší škodě, jako celkové úrovně bohatého  státu, bez dluhů.

Realita:

Ovšem, tak jako vždy náš STÁT místo silné mezinárodní podpory k začlenění mezi státy s vyspělou demokracii, tak náš stát bude řešit žaloby z pozice EU z nesplnění různých kritérii vyspělé demokracie. Ať už je to z nepodařené regulace nájmů, nesmyslné podpory zemědělcům a dalším lehkoživkům, neúměrné zdaňování všeho a všech, včetně otázek univerzálních lidských práv, či zrušení socialismu-komunismu.

Proto i dnešní vláda v čele s ODS se zasekla a nemůže dostát svým  volebním slibům. K reformám, nebude mít totiž žádnou podporu, jak od levicové WW, (z části i TOP 09),  ČSSD,KSČ-KSČM, tak i od prostého lidu, který dýchá na doraz. Tato silná levicová trojka udolá ODS populistickými nesmysly, že není potřeba nic s reformami dělat jen je potřeba se neustále zadlužovat z pohledu levice a čím víc, tím lépe.  

ODS proto  nezbývá než počítat s předčasnými volbami po vyslovení nedůvěry vládě 2011. Ovšem, jestliže se chce  nechat pořád vydírat levicovými nesmysly viz. ,,Bohatým vezmu a sobě dám a vy chudí  zapomeňte“!!. Tak prosím.!!!  

MŮŽE VLÁDNOUT DÁL, JAKO PEJSEK S KOČIČKOU!!  To že supové čekají na svoji šanci po oslabení vládních stran aférkami různého typu. Je jasné, jako blesk z čistého nebe. Vláda ss Nečase nemá silnou osobnost, která je schopna vidět stát v horizontu několika desetiletí a stmelit dobrou vládní partu s cílem dostat STÁT na úroveň Německa.. Dále  nemá vláda důvěru jak u opozice, což bych i chápal, ale ztratila všechnu důvěru svého lidu.  Který je již dostatečně nas……n.

Což je daleko horší.

Závěr:

Už ten obludný začátek boje s korupcí,  jednou tak a podruhé za dva dny jinak. Naznačoval nerozhodnost a koaliční podrazy ze všech směrů, jako předmostí k předčasným volbám. Je jistou pravdou, čím  se víc křičí tím se míň udělá. A to z jednoho prostého faktu. Všechny vládní strany vládní koalice ODS, VV, TOP 09 , které se podílejí na moci výkonné,  včetně nováčka TOP 09 a WW  jsou zapleteny do svých vlastních síti mafiánských praktik. Ani jedna strana nezůstala ušetřena skandálu, ať už je to z dnešních politiků ss Vondra, Dobeš,Bárta,  Drobil. Zdálo by se, že jim někdo nadrobil, po česku se říká, někdo po nich jede. Jen je takovou taškařicí, českou specialitou, že TOP 09 je aférerek nějak ušetřena, pořád a pořád nic.  Jen  u ministra ss Kalouska z TOP 09 došlo k mystifikaci, že disponuje nahrávkami z volného sezení mediálních šéfredaktorů. Což by jistě bylo řádnou AFÉRKOU.  Ale jak už tak bývá dobrým zvykem  u lhářů, byl to prý laškovný břebret. Jen tak dál mr ……….K.

Stanek František Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | úterý 15.3.2011 13:12 | karma článku: 7,89 | přečteno: 1030x
  • Další články autora

Frantisek Stanek

Sláva Ukrajině! 5784::::2024 Sláva USA 5784::::2024

Tak po dlouhé době míru a spolupráce zase troška napětí! Evropa slušná kolonie po roce 1989=2024. ++ No není to legrace! Tak je i dnes vidět horizont změn, i přes cenzuru: Je jen otázkou času než to Evropa pochopí!

27.2.2024 v 2:23 | Karma: 0 | Přečteno: 5x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Tak hned Česká vláda v popředí pozornosti EU. 2022

Máme takový obraz a ten fakt není hezký, že jsme kverulanti. Ovšem nová vláda s tím jak se popasovala s náporem azylantu z Ukrajiny. Tedy klobouk dolů. Otázka vždy bude znít. Jestli pro dobrotu zas nepřejdeme na žebrotu.

3.7.2022 v 18:26 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Nejsem mamánek soudruha Babiše ..Křetinského.. Bakali 1989::2022

Ale jestli to cenzore uznáš za vhodný v rámci demokracie svobody slova tak to nesmázneš. Ovšem tady demokracie neplatí tady platí jen miliardy. Moje parketa sociálně..lidsko..právní rozměr. Mezinárodní pakt 1976.

14.5.2022 v 2:52 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Vánek nebo vítr, či vichřice radostné jaro je zde. 2022

Všichni se ptáme, kde radost zůstane. Zda v kapradí, kde se neztratí. A nebo někde jinde třeba na planetě LINDE.

22.3.2022 v 22:49 | Karma: 0 | Přečteno: 29x | Diskuse| Poezie a próza

Frantisek Stanek

Poezie jako forma cenzury 2022 v České republice. 2022

Poezie moje milá je. Má to však háček, otevíráček. Tak jak pohádka je v ve střetu zájmů, já se chovám jak decimelka bláznů Ano v narkóze, lze snad přidat háček. Ale přece, to vidíme všichni, kolaborace je náš rádce. Lidé bděte 022

17.3.2022 v 23:27 | Karma: 0 | Přečteno: 19x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

V Tatrách zemřel český turista. Plánoval sám vystoupit na Gerlachovský štít

21. května 2024  22:37

Při pádu zemřel ve Vysokých Tatrách na Slovensku 43letý český turista. Podle horské služby plánoval...

V Rusku zatkli kvůli podvodu bývalého generála. V minulosti kritizoval vedení

21. května 2024  21:50

V Rusku zatkli a umístili do vazby bývalého velitele 58. armády Ivana Popova, který je podezřelý z...

Přívalové lijáky zvedají hladiny řek na západě. Déšť zalil železniční přejezdy

21. května 2024  21:17

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) vydal protipovodňovou výstrahu. Týká se vodních toků, které...

Pavel si vyzkoušel letecký simulátor, hokejistům s posilami předpovídá úspěch

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  20:54

Za přísnějších bezpečnostních opatření začal v úterý prezident Petr Pavel se svou chotí Evou...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik