Chudoba i bída ve státní režii. 2011

Chudoba i bída není jen výsadou Afriky a Latinské Ameriky, je i smutnou skutečností v Evropě, jako takové a přitom dnešní vládci sociálních států strkají hlavu do písku. Že je to politika v neprospěch lidu a jeho práv na důstojný život je evidentní. Náš stát Bohémia.cz má možnost, tak jako  například Slovensko rozdat chudým a potřebným mouku a jiné produkty za přispění EU a její dotační politiky - nejchudším, potřebným . Náš stát se chová tak, že nic v této oblasti nepotřebuje a přitom jeho lid  hlady  a z bídy, řeší svojí bídnou situaci chudoby. Sebevraždami!!!!

 

                                         Smutná pravda, chudoba i bída okolo nás!!

Koketérijní stát a srandovní politici + státní zaměstnanci a dnes i lékaři vyděrači Cvachové. Si umějí pohodlný život zařídit (40 000Kč -80 000Kč) .  Čistá ruka. Že je to nemravné a odporující zásadám slušného chvání???

Kdo by to řešil. ŽE!!!

Dnes a denně se chudí  a nemající, co jíst občané, tak se ve vlastní státě den ode dne potýkají s platy kolem 10 000Kč čistého a přitom jen nájemné + služby se pohybují kolem této sumy. Kde jsou tedy ta ostatní práva ústavou zaručená, na život v demokratické společnosti odvozené od vlády lidu!!!

Že vlády musí konat ve prospěch a v zájmu lidu. A ne jinak.  Nikoho ani nesmí udivovat, že nás  vyspělé demokracie v Evropě a v USA považují za rozvojový stát i přes ty naše nechutný proklamace. Že je vše, asi  O.K.

Žádná vláda, která se nestará o své občany a dopouští nemožnost přirozené reprodukce navyšovat demografický vývoj, je už z přirozené podstaty genocidní a k některým menšinám (cigáni, Vietnamci ap) se chová  rasisticky. Což podporují i genocidní Benešovy dekrety, které jsou platné v našem socialistickém právním státě. Ve smyslu tichého APARTHEIDU 1943-2011.

Stanek František Fanuel

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Frantisek Stanek | pátek 4.3.2011 6:05 | karma článku: 11,39 | přečteno: 1097x