Nesouhlasíte s Muslimy? Tohle je jejich reakce.

Následující řádky v tomto článku jsou věnovány soukromému vzkazu, který jsem dostal dnes ráno od jednoho Slováka/muslima. Pana muslima nadmíru urazil můj článek zveřejněný 17. prosince 2009 na mém blogu, v idnes.cz.

http://frankkrejci.blog.idnes.cz/c/115207/Vinu-za-Islamsky-terorismus-kladu-prave-na-ty-hodne-Muslimy.html#t2

 

Z mnoha článků, které jsem už zveřejnil jsem se dotknul muslimské otázky, když hodně, tak asi třikrát. Na Vatikán útočím soustavně a nemíním je nechat spát i nadále, ale dosud se nenašel jediný radikální čtenář, který by mi napsal něco, co se dočtete v následujících řádcích.

Odesílatel: pedro.zapatero@centrum.sk (ze stránek)
Text zprávy:
Som maximalne znechuteny a zhnuseny tolkou nenavistou,antisemitizmom,xenofobiou a posadnutou,choromyselnou Islamofobiou z tohto tvojho clanku.myslis si,ze si mozes dovolit vsetko,no to sa seredne mylis.Islam a Moslimov spinit nebudes!!!Som asi v tvojom veku,sudiac podla tvojej fotky na nete.Tak 1.Pises,ze Allah je vinen..Ako si ty ludsky cerv vobec osobujes pravo sudit a urazat skutocne praveho a jedineho Boha?!!!On prostrednictvom Muhammada zoslal DOBRO,NA ROZDIEL OD KRESTANSTVA,KTORE JE OD SVOJHO VZNIKU POZNACENE NEUSTALYM MUCENIM,VRAZDENIM,PLIENENIM A TOTALNOU BRUTALITOU,KTORA MA NA SVEDOMI VIAC LUDSKYCH ZIVOTOV,AKO NACIZMUS!!!2.Pises Islamsky terorizmus...Nie Islamsky,ale krestansky a zidovsky terorizmus,lebo ani 1 krestansku zem v sucasnosti nenapadaju a neokupuju Moslimovia,ale naopak,kriziaci na povel zidovskej administrativy v USA stale okupuju Islamske zeme,kde niesu ziaduci!
Èas: 22.12.2009 21:46:26
IP adresa odesílatele: 213.151.218.135

POKRAČOVÁNÍ
Ta první zpráva nevyjádřila vše, co mi pán chtěl říct.

Text zprávy:
3.Pises vykonstruovali si nabozenstvo...Nie,bolo zoslane priamo Allahom prostrednictvom Muhammada,ktory bol negramotny,takze si nemohol nastudovat bibliu a okopirovat ju!!Nie,Koran nie je temer identicky s bibliou,i ked asi 80 procent ano.ale biblia je skreslena a prekrutena,lebo bola napisana az niekolko storoci po Kristovi!!Naproti tomu Koran bol spisany este za zivota Muhammada,ako jedine svate pismo.4.Pises do te doby nemeli nic..Nediskredituj sa pisanim sprostosti,mali a omnoho viac ako zapadne krajiny,mali i viac nadhernych a vacsich stavieb,ako krestania.5.Pises Moslimovia pouzivaju Koran na sirenie nenavisti...NIE,krestania a zidia su nenavistni.Dokazali to uz pri a po dobiti Jeruzalema,ked vyvrazdili vsetkych Moslimov,i zidov!!!Narozdiel od Saladina Moslima,ktory potom po  jeho dobiti nechal vsetkych zit.Dokazali to i v celej Amerike,jak spanieli,tak i anglicania,i ini krestani
Èas: 22.12.2009 22:01:24
IP adresa odesílatele: 213.151.218.131

Text zprávy:
krestania svoju nenavist a brutalitu jasne prezentovali cele starocia v koloniach,ktore si protipravne privlastnovali,rabovali,mucili,terorizovali domace obyvatelstvo.vrazdili vo velkom,nicili pamiatky,i domy obyvatelov...Dokazuju to i dnes,ked okupuju ako nacisti cudzie Islamske zeme a rabuju ropu vo velkom,ale i nasilim si zabezpecuju svoje odbytiska,brutalne vrazdia,rozkazuju,chcu ovladat a rozkazovat!!Ale to sa im nikdy nepodari,lebo pre Moslima je jeho viera,vlast a rodina vsetko,na rozdiel od zapredanych krestanov,ktory za peniaze zabijaju i svojich blizkych!!!Moslimovia maju plne pravo na obranu a odplatu a to nielen u nich doma,ale aj vsade tam odkial pochadzaju kriziacke bestie!!Fandim im a ich slachetnemu,odvaznemu,neohrozenemu,obetavemu a statocnemu boju.Co si myslis,ze len kriziaci mozu vrazdit?!!!!Dovtedy budu zabijani kriziaci,pokial bude co i len 1 z nich okupovat Isl..zem
Èas: 22.12.2009 22:13:11
IP adresa odesílatele: 213.151.218.139

Jak daleko mám jít s mojí reakcí? Stačí si jeho slova přečíst pozorněji a každému bude jasné, kam se jeden dostane, když se odváží vyjádřit opačný názor, či nesouhlas s Islámem. Jistěže, když se začne štárat do vosího hnízda, nedopadne to většinou dobře.

Pan muslim mi jasně vysvětlil kdo je na této zemi ten zlý, a kdo je dobrý. Vysvětlil mi též, že kritizovat Allaha, Islam a celou jejich víru může vyvolat šílenství, jaké vyvolaly karikatury někde v Holandsku před pár lety. Dozvědel jsem se rovněž, že si zahrávám s ohněm…“myslis si,ze si mozes dovolit vsetko,no to sa seredne mylis.Islam a Moslimov spinit nebudes!!!” se třemi vykřičníky. Panu muslimovi se asi nadmíru libilo, když četl mé názory na Vatikán, ale jen jsem ťal do živého, svět se mu otočil naruby.

Drzost této nábožensko-fanatické organizace jde přes mrtvoly a zde máte malý důkaz, proč se Islámu a jejich oddaným vyznavačům brání alespoň část Evropy. Nikdo by si jich ani nevšimnul, pokud by se neprojevovali tímto způsobem, ovšem jejich agresivnost se kterou dobývaji svět a umlčují kritiky je skutečně nebezpečná.

Poučení vyplývá jedno. Nedovolit jim okupovat území, kde se nenarodili. Pohrdnout jejich penězi a na hranicích jim oznámit, děkuji, nechci a to bez ohledu na multikulturní hnus, který na zbytek Evropy tlačí ti, kteří tím sledují pouze své osobní a finanční zájmy.

Bojovat za osamostatnění České Republiky a odtržení od EU se zdá po těchto slovech pana muslima více atraktivní než kdy jindy. Pokud bude ČR ve svazku západní-multikulturní Evropy, dveře budou otevřeny automaticky až do ČECH.  Chcete tam takové lidi? A to nebude lepší, bude to jen a jen horší.

Frank Krejčí

PS. Všimli jste si v jeho textu slova “antisemitizmom”? Nevím kdo je plný antisemitizmu, já, nebo on?

Autor: Frank Krejčí | středa 23.12.2009 0:30 | karma článku: 0 | přečteno: 1788x