Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wendolene

31. 12. 2009 19:25
Poturcenec horsi Turka

Stary a zurivy fanatik, ten pedro, co?:-P

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris2

29. 12. 2009 6:43
Kdo taky může

uctívat vraha, banditu a pedofila, že... Jenom prase...

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

28. 12. 2009 11:48
Islám

Stačí seznámit se s ideologií islámu, výklady předních imámů, muslimskými  skutky a ambicemi islámu v Evropě a víte na čem jste. Pak vás přestane bavit kolaborace s islámem na evropském území. A nezapomeňte, že některé činy nejsou reversibilní.

0 0
možnosti
NK

NinaBondage

28. 12. 2009 11:14
KARMA

Kde je?

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

23. 12. 2009 6:54
Mohamed byl negramotný

a proto nemohl okopírovat bibli. ;-D;-D

-

To je dobrej komik.

0 0
možnosti
FK

manilaman

23. 12. 2009 8:01
Re: Mohamed byl negramotný

A jeste jedna perlicka: Koran neni identicky s bibli, i kdyz 80% je. ;-DTak nevim, podle toho jak ja to vidim, 80 procent je skoro 100%. Jak jsem to napsal, je to verna kopie, ucitelka by na to dala petku.

0 0
možnosti
A

agent

23. 12. 2009 6:15
Nechci v této zemi

řvoucí, ječící davy fanatiků, kteří zapoaví ulice jen se jim něco neumete, rabují, pálí, ničí vše, co jim přijde do cesty a majoritní společnost je proti jejich řádění bezmocná! Obviňují majoritu, že se o NĚ nestará, že jim nedává práci, podpory, že je rasistická!  Zaštiťují se diskriminací svého náboženství a tak dál!  Nechci je v této zemi!  Proč by moje, ale zejména generace mých dětí a vnuků měla trpět řáděním těchto band!  U kterých jde  O FANATICKOU  VÍRU, nikoliv  příslušnost k POLITICKÉ  straně, kde se přebíhá podle toho, kam vítr, tam plášť!  A budeli jim ze strany politiků ve formě zákonů o "přizpůsobování" otevřena cesta, nakonec na  VŠE doplatí domácí člověk! A zůstanou kde jsou nebo budou sekat latinu! Když ne, dostanou přes držku! Apropos: jakým jsou přínosem pro tuto zem? Na jejich kultůru se rád podívám v televizi a děkuju, tady ji nechci.  Co s těmi barabáši tady a teď? Když není práce? Kdo je bude živit? ZA§RANÍ MULTIKULTI! NECHCI JE A NEMÁM  JE RÁD! 

0 0
možnosti
FK

manilaman

23. 12. 2009 6:57
Re: Nechci v této zemi

Ano, tak jak jste to rekl vy, tak by to reklo tisice dalsich Cechu, jenze ne kazdy ma tu odvahu, kterou mate vy. Ja jsem si nikdy nemyslel, ze budu premyslet stejne a uz je to tady. Udelat znovu hranice a mozna je oplotit, tentokrat skutecne proti intervenci z venku. Radikalni? Bohuzel, nekdy radikalni situace vyzaduji radikalni opatreni.

0 0
možnosti
S

Swarozycz

23. 12. 2009 1:29
Jak to asi je...

Chce mi snad pan muslim tvrdit, že starozákonní Bůh předal Mojžíšovi trest kamenování, JK vnukl, že se spletl, a Mohamedovi, že se plet podruhé a povoluje to, Safra, to je hodně nerohodnej Bůh.....

0 0
možnosti
S

Swarozycz

23. 12. 2009 1:30
Re: Jak to asi je...

Sorry, že to píši podruhé, ale prvně mi zmrzlo....

0 0
možnosti
S

Swarozycz

23. 12. 2009 1:11
Pro muslima

1.) Co měli muslimové cool a lepší než křesťané???? Nic, klasická mešita vlastně kopíruje atributy chrámu Hagia Sofia...

2.) Muslimové vyvraždili mnoho židovským kmenů, vpád do Indie byl jeden velký masakr.

3.) Muslimové se také rádí zabíjeli mezi sebou (bitva u Zabu, Tamerlánovo dobytí Baghdádu - 200.000, válka mezi Sáffárovským a Sámanovským emirátem).

4.) Status dhimmi pro židy a křesťany (tedy to samé co dělali katolíci židům).

5.) Rozvrací státy (podévejte se jak dopadl Libanon).

0 0
možnosti
QS

Qaramay Shehri

23. 12. 2009 1:03
islam....

s poznamkou o tom, ze davate vinu za ty hnusy na umirneny muslimy nesouhlasim. V nekterejch zemich mate pravdu, tam neni celospolecenskej koncenzus proti lidem pachajicim zlo, ale ve vetsine muslimskejch spolecnosti je. Nicmene by se melo udelat radikalne vic proti takovymu chovani, co se neshoduje s ucenim islamu. Problemem je, ze se do tohodle procesu micha mezinarodni politika (= penize :-) a spolecenska transformace, ktera je spolecensky bolestivym a citlivym procesem v jakykoliv spolecnosti. Dejte tem zemim cas, oni ho meli dodnes malo, v budoucnu se myslim dockate citelnejch zmen v situaci. Co dnes muzete pro islam udelat? V Evrope si stanovit jasny a vseobecne platny pravidla ( a vyzadovat je!) a pokud mozno se nemichat do situace, protoze kazda intervence, i vase pisemna negace, pusobi vic skody nez uzitku. Oni si to uz sami vyresej. Jsou to lidi jako vy nebo ja. Piste nejlepe o tom, o cem neco vite-nebo si aspon pred psanim neco nastudujte, delate si svoji nevedomosti ostudu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.