Proč nad Karlem Gottem sklapla manželská klec?

Svatba Karla Gotta potvrdila fakt, že muž je hlava rodiny a žena krk, který s ním otáčí. I někteří muži tvrdí:“Ženská tě vždycky dotlačí tam, kam chce.“ Ne však každá žena dokáže dosáhnout svého. Zaleží na síle osobnosti jak muže tak ženy.

Jiří Akir Konarski

Ivana Macháčková přísloví i mužské názory o ženské manipulaci s muži naplnila dokonale. Věděla, co dělá a dosáhla svého cíle. Lze jí jen gratulovat k úspěšné ženské taktice, jíž dosáhla svého ženského poslání - zajistit si lovce-živitele.

A proč se to povedlo právě jí, když byl Karel Gott po celý život naháněn, mnoha krásnými ženami?

Protože si počkala na správný čas, kdy se dá mužný svobodomyslný odpor zlomit. S poklesem testosteronu klesá nejen mužská potence, ale i mužská odolnost vůči manželským závazkům. Touha po svobodě už není dominantní a rodinný život nabývá pro starší muže jiný rozměr. Najednou se vynoří strach, abych nezůstal sám.

A tak se stává, že nás někdy překvapí zpráva o nějakém známém, který byl zarytým odpůrcem manželství a najednou se ve zralém věku oženil.

A Karel Gott si užil svobody až, až. Takže jemu a jeho staronové paní domu lze jen popřát hodně štěstí a spokojenosti do manželství.

 

Nejčtenější článek a nejvyšší karma: Vem si mě, aneb jak slepice bojují kohouta http://formankova.blog.idnes.cz/c/12270/Vem-si-me-aneb-jak-slepice-bojuji-kohouta.html#t2

Autor: Hana Formánková | středa 9.1.2008 8:00 | karma článku: 17,49 | přečteno: 3697x