Pro ODS zamlely boží mlýny

To je najednou křiku z ODS o zradě Tomáše Úlehly a Jana Floriána, kteří rozbili iluze o 101 většině, když při hlasování o důvěře Rusnokově vládě, místo svého ne, odešli ze sněmovny.  

Z vyjádření některých poslanců ODS např. Martina Kuby na adresu obou poslanců má člověk pocit, jako by se dotyční pánové dopustili nejhoršího zločinu - velezrady.

Najednou slyšíme ze strany ODS řeči o demokratické většině, kterou mají poslanci respektovat navzdory svému osobnímu názoru.

Když se však jejich 101 většina opírala o hlasy zrádců ze strany Věcí veřejných, nikomu z ODS zrada nevadila. Dokonce se na protest proti jmenování úřednické vlády oháněli parlamentní demokracií 101 většiny.

Přitom jejich strana nikdy demokratickou většinu neměla, protože se opírala o hlasy nejen zrádců, ale také samozvané strany Lidem, která neměla od voličů žádný mandát.

Když zrada poslanců z jiné strany ODS vyhovovala, tak to bylo demokratické, když zrada jejich poslanců jim nevyhovuje, tak je to nedemokratické.

Jak se říká boží mlýny melou pomalu, ale jistě.

Ti, kdo se díky zrádcům udrželi u koryt, byli sami zrazeni.

Kdo s čím zachází, s tím také schází.

Bohužel mletí božích mlýnů je jen malá náplast pro občany, jejichž děti koalice ODS, TOP09 s pomocí zrádců Lidem zadlužila církevními restitucemi na desítky let dopředu.

 

 

 

 

 

 

 

Nejčtenější články a nejvyšší karma:

Záchodová štětka do vagíny nepatří

Vem si mě, aneb jak slepice bojují kohouta

Máte pravdu pane prezidente

 

Autor: Hana Formánková | pátek 9.8.2013 9:00 | karma článku: 43,86 | přečteno: 7180x