ODS už střílí do vlastních řad

Potom, co ODS zlikvidovala intrikářskými mediálními kauzami stranu VV, aby mohla na ministerstvo vnitra  dosadit svého člověka Kubiceho, dnes odstranila svého vlastního ministra Jiřího Pospíšila z ministerstva spravedlnosti, který chtěl novým zákonem udělat pořádek v justici a zakročit tak proti justiční mafii.

O.Formánek

Ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil, který jako jediný z ODS má u občanů napříč politickým spektrem ještě nějakou důvěru, musel být dovolán, právě proto, že dělal svou práci dobře.

Ovšem ODS nepotřebuje lidi, kteří pracují dobře pro stát a občany, potřebuje lidi, kteří pracují dobře pro ODS.

Důkazem jsou důvody pro odvolání Jiřího Pospíšila.

Nečasovo zdůvodnění  je nejen absurdním výsměchem občanům, ale zároveň i svědectvím, že Nečas považuje občany za stádo blbců, jinak by nedovolil vypustit do éteru takový stupidní blábol.

Stupidní zdůvodnění Nečase mluví samo za sebe:

Jiřího Pospíšila odvolává prý pro manažerské selhání .

Nečas prý nemůže připustit, aby někdo podal na vládu návrh na navýšení rozpočtu jeho ministerstva o 1 miliardu, v době kdy vláda všude šetří.

A přitom v této úsporné době Nečas může připustit, aby se hlasovalo o církevních restitucích, na kterých by stát vyplatil 59 miliard korun,  tak  že by ZADLUŽIL STÁT NA 30 LET  splátkami, které mají být valorizovány podle inflace, což předpokládá vyplacení dalších 96 miliard.

K tomu snad není co dodat. Z toho účelová stupidní výmluva přímo tryská mohutným proudem.

A po této účelové lži si pan premiér ještě dovolí mluvit o morálce. Podle něj požadavek na navýšení rozpočtu ministerstva spravedlnosti má prý "demoralizující účinek na vládu".

Nečasovy lži zas mají demoralizující účinek na občany, kteří jsou už tak zhnuseni praktikami ODS, že se vracíme do doby totality, kdy jsme se stali imunní vůči kecům politiků a vůbec jsme je neposlouchali.

A možná o to Nešasovi a ODS jde, otrávit lidi, aby podlehli skepsi, že nic nejde změnit a házeli jako ovce do volebních uren stále ty a samé volební lístky, mezi nimiž má ODS své jisté místo u koryt.

 

 

 

 

 

Nejčtenější články a nejvyšší karma:

Záchodová štětka do vagíny nepatří

Vem si mě, aneb jak slepice bojují kohouta

Máte pravdu pane prezidente

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Hana Formánková | středa 27.6.2012 14:20 | karma článku: 36,45 | přečteno: 3083x