ODS nasadila těžký předvolební kalibr

Jezdí po Praze s historickou tramvají s nápisem: Když SENÁTOR, tak Miroslav Škaloud a láká lidi k jízdě zadarmo. Že by tímto laciným tahem chtěla získat hlasy lůzy a 2/3 pracujících, kteří nedosáhnout na průměrný plat?

O. Formánek

Možná se poučila z neúspěchu krajských voleb a došlo jí, že převážná většina lidí hodnotí vládu přes stav svých účtů. A tak doufá, že za peníze ušetřené za jízdenku získá hlasy těch, jimž přiškrtila rodinný rozpočet.

Jenomže jejich tramvajová kampaň má jednu zásadní vadu. Je určena pro kandidáta za volební obvod č. 21 (MČ Praha 5, Praha 13, Řeporyje, Slivenec a Zličín), ale k jízdě láká všechny občany, tedy i ty, jichž se volba M. Škalouda netýká.

Takže marně plýtvá penězi daňových poplatníků. Možná chce jen vykázat nějakou předvolební aktivitu, nebo utratit peníze určené na předvolební kampaň. Kdyby svou agitaci myslela vážně, tak se zaměří na voliče z volebního obvodu 21.

Asi doufá, že v 2. kole senátních voleb se nebude opakovat fiasko z krajských voleb, protože se projeví český totalitní komplex - strach z přílišné moci jedné strany. A největší předvolební agitaci jim udělal zcela zdarma sám Paroubek, když ve vítězné euforii prohlásil, že jen politicky stupidní člověk by mohl volit do Senátu proti ČSSD.

Tím dostatečně nejen popostrčil k volebním urnám druhého senátního kola voliče ODS, ale namíchl i ty nerozhodnuté a možná odradil od hlasování příznivce ČSSD. A i když se pak za svůj stupidní výrok omluvil, vyřčená slova nelze vít zpět.  

 

 

Nejčtenější články a nejvyšší karma:

Záchodová štětka do vagíny nepatří

http://formankova.blog.idnes.cz/c/35716/Zachodova-stetka-do-vaginy-nepatri.html

Vem si mě, aneb jak slepice bojují kohouta

 http://formankova.blog.idnes.cz/c/12270/Vem-si-me-aneb-jak-slepice-bojuji-kohouta.html#t2       

 

    

Autor: Hana Formánková | pátek 24.10.2008 7:30 | karma článku: 15,89 | přečteno: 1743x