Muž ohrožený druh

Je na čase udeřit do vlastních řad a zastat se mužů. Ženy si totiž zarytě bojují za svou rovnoprávnost a vůbec nevnímají, že sexuologové a spermatologové bijí na poplach. Z mužů se stává ohrožený druh! Klesá jim potence plodnostní i erekční.

Jiří Akir Konarski

A proč?

Protože jsou ve stresu!

A proč jsou ve stresu?

Protože ženy se emancipují a místo toho, aby je eroticky motivovaly, stávají se z nich lovecké konkurentky.

Jakoby kdyby nestačilo, že muži musí svádět stresující boj mezi sebou, ještě se jim do toho pletou ženský. Jak má potom takový vystresovaný muž z pracovního procesu doma odvádět nějaké sexuální výkony, když ho v práci deptá nějaká šéfka či ambiciózní kolegyně a doma ho čeká další emancipačka bez teplé večeře a vypraných košil?

A nejen ženská konkurence v mužském loveckém poslání je emancipační zabiják erotické touhy a spermií. Na mužskou potenci a plodnost navíc útočí další vrahouni - masové nabídky umělých penisů a spermobanky. Jak se má potom cítit muž pro ženu potřebný v konkurenci umělých chlapáků a zmrazeného spermatu?

Můžeme se pak divit, že v poslední době se mezi staršími muži šíří jako epidemie druhá puberta, kdy v záchvatu zoufalství pořizují mladé kočičky v naději, že mladé maso zvedne jejich pokleslou potenci?

Nemůžeme!

Emancipace ohrožuje existenci mužského pohlaví, a protože ženy vydrží víc než muži, měly by tudíž využít emancipaci k ochraně ohroženého druhu.

Pokud žena vydělává víc než muž, musí to před ním tajit, aby v něm nevzbuzovala komplex lovecké méněcennosti či platební neschopnosti.

Nežádat ho o pomoc slovy, já taky vydělávám, tak si vař a per sám.

Neustále mu dávat najevo, jak moc ho potřebuje. Zvláště pak stále zdůrazňovat: „Co bych si bez tebe počala a především vyzdvihnout fakt, (i když otec není nikdy jistý), že bez něj by vůbec nepočala.

Situace je velice vážná, a proto by se ženy měly začít neodkladně řídit těmito pokyny. Nebo snad chcete, aby se z mužů stal opravdu ohrožený druh? Víte jaká by byla na svět nuda?

 

A teď vážně

Narazila jsem už na několik článků žen, které měly potřebu zastávat se mužů proti emancipačnímu trendu. A jelikož si myslím, že není třeba z můžu dělat baby alias neschopné lovce a schovávat je za ženské sukně, protože muži si dokáží své postavení vybojovat sami, tak trochu jsem si z ochránkyń ”slabých” mužů vystřelila.

Emancipace je totiž pro muže výhodná. Pomáhá jim ve stresujícím úkolu živit rodinu. Nabízí jim náhradní program otcovské dovolené, pokud se jim při lovu nedaří. A finančně soběstačné ženy nevyžadují od muže obrovské pracovní výkony a velké finanční úlovky, pouze citovou oporu.

Z čehož vyplývá, že emancipace je nevinná a za pokles mužské sexuální výkonností může dnešní stresující životní tempo. Konzumní život, kde je všechno o penězích, stresuje muže víc než lov mamutů, kde šlo o život.

Autor: Hana Formánková | pondělí 8.10.2007 8:00 | karma článku: 20,60 | přečteno: 2693x