Ctižádostivky selektují sexem

Podle britských vědců je oddalování soulože a odmítnutí sexu na prvním rande klíčovým pro získání dobrého partnera a pro úspěšné hledání životního druha. Oddalováním sexu žena selektuje "nekvalitní" jedince. No, to zas Britští vědci objevili Ameriku. Ženy - dívky, které nevěřily pohádce o princi na bílém koni a chtěly získat životního partnera, selektovaly přirozeně už od počátků monogamie.

www.akir.name.cz

Jen naivky ignorující realitu mužské přirozenosti, tedy loveckého poslání rozmnožovat vždy a všude, si mohly myslet - když mu hned dám, tak si ho získám. A tam, kde naivka přeci jenom otálela, zabrala citově vydírací věta - Ty mě nemáš ráda, když mě odmítáš. Mnoho slz bylo prolito nad vlastní naivitou, kdy si slečny spletly lásku s chtíčem.

Naivky, které si myslely, že životního partnera lze získat souloží, také mátla realita, kdy jiné ženy přes postel muže ovládaly. Matoucí byl i fakt, že někteří pánové po promiskuitních ženách (lidově řečeno děvkách) šíleli.

Ač naivky tato realita mátla, jen potvrzovala mužskou přirozenost, že mužům jde hlavně o "rozmnožování". K těmto děvám je přitahovala vidina skvělého sexu a díky němu se nechali i ovládat. Nebyla to láska co rozhodovalo ale opět chtíč.

Navzdory britským vědcům historie i současnost ukazuje, že ne všechny ženy selektují. Mimo naivek neselektují oddalováním soulože také ženy ctižádostivé a náruživé. Tyto dvě kategorie naopak selektují přes sex. Vybírají si toho nejlepšího samce. Náruživky hlavně podle sexuálního postavení, ctižádostivky podle společenského postavení. Z historie známe ctižádostivky, co si přes postel obtočily kolem prstu i panovníky, aby se dostaly k moci.

Jistě některé ženy oddalováním soulože selektují stále. Ale v dnešní době, kdy sex se prezentuje jako nezávazná mechanická rozkoš s hlavním cílem dosáhnout orgasmu, mi objev britských vědců alias připomenutí staré známé selekce přijde už trochu out.

 

 

Nejčtenější články a nejvyšší karma:

Záchodová štětka do vagíny nepatří

http://formankova.blog.idnes.cz/c/35716/Zachodova-stetka-do-vaginy-nepatri.html  

Vem si mě, aneb jak slepice bojují kohouta  

http://formankova.blog.idnes.cz/c/12270/Vem-si-me-aneb-jak-slepice-bojuji-kohouta.html#t2    

Autor: Hana Formánková | čtvrtek 5.2.2009 10:21 | karma článku: 22,61 | přečteno: 4014x