Chudák rocker Kocáb

Chudák ministr pro lidská práva a menšiny Michael Kocáb! Tak rád by si týden pobydlel na chomutovském sídlišti se svými chráněnci, ale nemůže. Představte si, že nemá volno v diáři a na sídlišti není ani přístup internet, který tak nutné potřebuje pro svou práci.

O.Formánek

Vždyť jako rocker by si takový pobyt užil, mejdany až do rána to by byl ten pravej vodvaz. Probendit sociální dávky v mejdanech je přeci úžasná představa pro každého rockerového rebela. A kdyby byl pan ministr bohém, tak by si to užil ještě víc.

To by fakt člověk brečel, když si představí, jak musí kvůli tomu trpět. Určitě víc než ostatní nájemníci, kteří se kvůli bouřlivým mejdanům svých sousedů nevyspí.

Prosím vás paní primátorko Chomutova, zařiďte panu ministrovi ten přístup na internet, ať se tam může nastěhovat aspoň s notebookem. On si pak jistě rád najde volno ve svém diáři a vrhne se do víru toho pravého rockersky bohémského života.

Jenom nezapomeňte panu ministrovi napsat, kdy se u vás vyplácí sociální dávky, aby tam chudák nepřijel v období, když už peníze jeho chráněncům došly, to by si pak moc neužil. Maximálně by ně něj čekal nějaký ten drobný nepořádek, kterého by jistě ani nevšiml. A místo mejdanu by odevšad ozýval jen nářek a pláč na ten hrozný život na sociálních dávkách.

 

A teď vážně

Pane ministře,

co kdybyste místo trapných výmluv a ztrácení klíčů konečně přiznal, že se vám s vašimi chráněnci ani v Janově ani v Chomutově bydlet nechce. Vaše poslední výmluva na Českém lvu, že byste do toho šel, kdyby paní primátorka  Chomutova šla bydlet s vámi, by si zasloužila Českého lva za nejtrapnější výmluvu. Pak se nemůžete divit, že jste lidem k smíchu.

 

 

 

 

Nejčtenější články a nejvyšší karma:

Záchodová štětka do vagíny nepatří

http://formankova.blog.idnes.cz/c/35716/Zachodova-stetka-do-vaginy-nepatri.html  

Vem si mě, aneb jak slepice bojují kohouta  

http://formankova.blog.idnes.cz/c/12270/Vem-si-me-aneb-jak-slepice-bojuji-kohouta.html#t2    

Autor: Hana Formánková | pondělí 9.3.2009 8:00 | karma článku: 46,17 | přečteno: 14403x