Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tak nevím, ale po dvanácti týdnech tréninku, který doporučujete bych já raději doporučil zkusit nějaký přespolák nebo silniční běh maximálně na 10 km. To bych párkrát zopakoval, pak zkusil nějakou patnáctku a ten půlmaratón bych zařadil až mnohem později. To jak to píšete, by mohlo možná fungovat u někoho, kdo třeba pravidelně jezdí na kole nebo na běžkách, ale ani u fyzicky zdatného člověka, který za sebou nemá nějakou formu vytrvalostního tréninku bych lézt na start půlmaratńu takto rychle raději nedoporučoval.

3 0
možnosti
KF

R^ autor zapomněl dodat, že těch dvanáct tejdnů je dobrý pro lidi, co i před tím běžně sportují a mají navíc zkušenosti se dálkovými běhy ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1066x
Pracuji jako interní školitel pro síť prodejen Intersport a jsem odborníkem na sportovní vybavení a výživu. Vystudoval jsem FTVS na UK v Praze, působil jako kondiční fitness trenér a nutriční poradce. Jako aktivní sportovec se účastním závodů Českého poháru, mistrovství republiky a Ironmana v triatlonu. Jsem pravidelným účastníkem Jizerské 50 a cyklistických MTB závodů a maratonů. Společně s dalšími kolegy jsem zapsán v knize českých rekordů v nepřetržité spinning jizdě. Vydrželi jsme jet 5 dní.

Seznam rubrik