Za Sobotkovu "slabost" nemohou sankce, ale Putinem vyděšený maoista

Získat důkaz o ruské "invazi" v době, kdy má v mobilu fotoaparát úplně každý, nafotit kolik tanků, transportérů nebo raketometů přejelo ten který den hranice z Ruska na Ukrajinu, je podle politiků, tajných služeb i tisíců důstojníků ukrajinské armády úplně nemožné. Asi. 

Proto už několik týdnů ukazují v české veřejnoprávní tahače s ruskými tanky, jak se prohánějí po silnici a v tom hluku sdělí reportér na konec větičku, že se jedná o záběry z Ruska. A to se jedná o materiál o ruské "invazi" na Ukrajinu.

Tento styl "informování" mi připadá stejný, jako když v reklamách na plné pecky vychvalují nějaký produkt a malými písmenky na tři čtvrtě vteřiny dají podrobnosti....

Náš premiér Sobotka se vrátil v neděli z Bruselu a slavnostně začal předvolební kampaň pro komunální volby. Začal tím, že se hrdinně postavil nesmyslným evropským sankcím vůči Rusku.

Dosluhující předseda EK Barroso dnes "vysvětlil", proč asi se premiér Sobotka vrátil z Bruselu tak vyděšený.

Dovedu si živě tohoto zasloužilého euroaparátčíka představit, jak běhá kuloáry europarlamentu a s očima navrch hlavy na počkání každému sděluje, jak si povídali s Putinem po telefonu a on mu vyhrožoval možným bleskovým obsazením Kyjeva!

To muselo být pro politiky, kterým leží na srdci především blaho obyvatelstva a komunálních politiků, těžká rána. Válka s Ruskem kvůli kočkování s pár sankcemi....

Na serveru tyden.cz teď psali příběh jednoho takového soc.dem. senátora a starosty města Čáslav.

Jak předtím než se stal starostou, převedl svoji stavební firmu na starou ženu, která bydlí v objektu vedle radnice. A protože je pracovitý, má mezi městským úřadem a objektem té stavební firmy vrátka, aby neztrácel čas obcházením objektu.

No a ta firma už pět let, co je pan senátor starostou vyhrává přes různé bílé koníky skoro všechny čáslavské stavební tendry.

A teď si představte, že celá mrňavá Čáslav to ví a všichni pět let mlčí.... a dnes se zjistí, že ta stará paní, co se o ni pan senátorostarosta tak hezky stará, je jeho matka.

Vážení, i o tomto jsou komunální volby.

I o tom jsou "prýinformace" euroBarrosa o Putinově vyhrožování anexí Majdanu.

I o tom je parlamentní demokracie, jak tak hezky informoval pan ODS Zahradil.

A i o tom jsou pak někdy války.

No a dá se také říci natvrdo, že dnešní západní politici totálně kašlou na všechno, z čeho nemají především oni sami nebo jejich pochlebovači nějaké výhody či zisk.

A to jak na komunální, tak i státní či mezinárodní úrovni.

Tak ať se pak nediví, že existuje čím dál tím více lidí, kteří se jim na nějaké "padání za eurovlast" vykašle.

Naopak, může se stát, že svoje zbytky vlastenectví se obrátí proti politikům samým....

PS : pane Ludvíku, nemusíte se zase rozčilovat, v blogu máte jasně napsáno, že o té Čáslavi informuje server tyden.cz...

Vlk, Mudra, Béreš, psychologicky si zamudrujte, ať autora lépe poznáte... :-) Třeba s sebou nechá manipulovat.. svatá prostoto...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Fojtík | úterý 2.9.2014 7:08 | karma článku: 35,46 | přečteno: 1552x