Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

naprostý souhlas R^

0 0
možnosti
FV

Pane Fojtiku, uz docela dlouho vase clanku ctu. Vetsinou s Vami nesouhlasim, ale to nezmeni fakt, ze se ctou dobre :)

1 0
možnosti
DV

D75a13v56i80d 59V61l81k

2. 9. 2014 11:50

A za to, že se v Čáslavi krade může EU. A zato že letošní léto stálo za houby může taky EU. A za to, že pan Fojtík nemůže na diskusi může samozřejmě tak EU(kdo taky jinej)A jediný, kdo nás ochránil před tím že v srpnu nesněžilo je "božský Vladimír". Pozor ještě jsem zapomněl na USA, ale ty můžou za všechno ostatní. Svatá prostoto!!

5 1
možnosti
MM

Putin, Barosso, Zahradil, starosta Čáslavi, Sobotka, parlamentní demokracie, vše řádně zamíchat, promíchat a je na světě úderný článek. Jak jednoduché!

4 1
možnosti
MB

Recept ala Hermánek ;-)

1 1
možnosti

Už mě unavuje, jak se tady místní majdanofilové snaží zamaskovat svoje sympatie k fašounům tím, že prý bojují proti Putinovi. Konflikt na Ukrajině je konflikt zastánců demokracie a parlamentarismu proti zastáncům anarchie a fašismu.

Já jsem demonstrantům na Majdanu fandil do chvíle, než vytáhli baseballové pálky a molotovovy koktejly. Když pak začali nasilím pronikat do státních institucí a nevybíravými způsoby vyháněli zvolené zástupce, už se jednalo o fašistický puč. A takovýmto pučistům, kteří si navíc založili své vlastní vojenské milice (Národní garda), já fandit nebudu.

Rusko bylo do kofliktu zataženo poté, co Kyjevští pučisté zakazáli ruštinu. Nedělám si iluze o Putinových záměrech a cílech. Ale v případě Ukrajiny stojí Rusko na straně těch, kteří zůstali věrni demokracii a kteří jen brání svá ústavní práva, která jim pučisté z Majdanu nelegálně sebrali.

10 6
možnosti

...kecy v kleci..., fanděte si komu chcete, když vám není divné, odkud se najednou po dvou měsících klidu vzala ta verbež s molotovama. Ruštinu nikdo nezakázal, naopak, po bouřlivých debatách byl nakonec přijat jazykový zákon, který tam zbyl jako dědictví po Janukovyčovi a ruský jazyk nijak neznevýhodňuje. Zkrátka, každá záminka dobrá zvlášttě když si ty záminky vyrobíme, že?...

5 4
možnosti
MD

Tak se divam do oci vasich ne(oponentu) a nevidim zadnou 'ospalku'. Je videt, ze o ne dbate a starostlive a pekne jste jim 'vytrel oci'. Za dobrou praci a peclivost davam karmu.

4 0
možnosti
Foto

S tou matkou-manželkou jste mě dnes pobavil!! 

Podobné švindly jsou všude, ale lidé mlčí, jak správně poukazujete. Protože sami nechtějí přijít do průseru a nově také proto, že jsou rádi, že vůbec žijí. Jinde, například na Ukrajině, takové štěstí všichni neměli. A Ukrajina není daleko...

4 2
možnosti
JC

A to se nesmí? Já fakt jako nevím ...

4 2
možnosti
Foto

:) Hamroš by mohl povídat imho :))

1 0
možnosti
VL

Tak je mi jasné, že Vy z tohoto máte bžundu:

"Dovedu si živě tohoto zasloužilého euroaparátčíka představit, jak běhá kuloáry europarlamentu a s očima navrch hlavy na počkání každému sděluje, jak si povídali s Putinem po telefonu a on mu vyhrožoval možným bleskovým obsazením Kyjeva!"

Co také jiného od Vás čekat!

Co se toho našeho politika a aparátčíka týká, také jsem něco slyšel (a není sám). Jenže ono něco slyšet a pak to dokázat u soudu může být problém. Tohle se bude muset řešit, jenže nikoli uvedením takových jako jste Vy k moci!

Jinak, když jste takový hrdina, tak proč toho aparátčíka radši ani nejmenujete?

5 3
možnosti

ten aparátčík je staroustou města Čáslav, jak napsal autor bogu. To jste opravdu tak natvrdlej, že si nedokážete jméno toho starosty najít na internetu?

5 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x