Ty časy,kdy pí Šabatová chtěla cenzuru internetu,jsou naštěstí pryč

Dnes je ta tragédie svobody dotažena do absolutní "dokonalosti". Paní Šabatová už je konečně na tom nejvytouženějším státním a úřednickém postě, po kterém celý život toužila. Už je z ní konečně státem certifikovaná bojovnice za lidská práva. Tedy ombudsmanka.

Celá ta rodina Uhlů, Patočků, Šabatů nedělala od roku 1968 nic jiného než že bojovala za lidská práva, proti komunistům, žili v extrému a bojovali proti občanské hlouposti a neaktivitě.

Většina národa byl pro ně obyčejný póvl. Ti obyčejní lidé jednoduše kolaborovali. Skoro patnáct milionů lidí žilo se skloněnými hlavami a nechávali si od komunistů na ty hlavy kálet.

Po letech "nouze" přišla pro dnešní ombusmany, ombudsmanky, manipulátory České, celým národem placené, televize a dnešní obhájce humanitárních, nepotrestaných, vrahů v Sarajevu a v celém srbském okolí, v roce 1989 jejich velká chvíle.

Dalo by se říci, že to byl přímo "Den D".

Zajistit zmlácení zmanipulovaných študáků nebylo v té době zase tak složité. Zvláště, když důležití komunisté pochopili, že oběma táborům bude lépe.

Uplynulo pětadvacet let a žáci ve školách budou díky ochráncům lidských práv nosti ve škole na hlavě burky.

Chudáci učitelé. Nedovedu si představit, jak je poznají, když je budou vyvolávat k tabuli....

Burek bude více a více. Paní Šabatová uvolnila stavidlo.

Bude tristní sledovat situace, kdy se budou v rámci tělesné výchovy střetávat názory na "náboženské" sportování.

Až v bazénech budou plavat burky a ostatní děti budou muset být oblečené v lyžařském oblečení. Aby rodiče "burek" neměly problém s plaveckými úbory budoucí evropské minority.

Ale to už bude ombudsmance a jejímu zástupci úplně ukradené.

Oni už budou plavat maximálně tak ve vaně...

A zachraňovat je bude ukrajinská děžurná.

PS : příteli Zdeňku Bárto, zkuste si implementovat své pravdy na své čtenáře. Bude Vám lépe... Já píši svůj názor, ne "Vaši" pravdu... A nelžu!!!!! Asi jsem ten "vývoj" blbě pochopil. Nemohu za to, že jste s panem Mudrou inteligentnější.... A úplně super je páně Reicheltova "inteligence". Napsat, že vše v blogu je lež aniž dám v plen svoji "pravdu", tak to je hlupáctví na entou...Já bych si dal v kavárně ještě jednu kávu a pak házel koblihou, "příteli".....fakt směšné a tristní.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Fojtík | středa 27.8.2014 15:53 | karma článku: 34,95 | přečteno: 1576x