Tři čtvrtě milionu donbaských uprchlíků. Ostuda USA a EU

Ve své zprávě dnes v Ženevě oznámil Úřad OSN pro uprchlíky, že 730.000 obyvatel jihovýchodní Ukrajiny uteklo před svojí vlastní vládou a jejím vražděním do Ruska. A skoro dvěstě tisíc již zažádalo v Rusku o azyl. Vypadá to, že Rusku přibyde další milion nových občanů a Kyjevu zbyde rozbitá a zničená krajina, kde se budou prohánět jen šílené jednotky Pravého sektoru a dalších nacistických bojůvek.

Dvě stě vojáků včera překročilo ruské hranice, protože jim došly náboje.

Podle ČTK se dnes vrátili zpět na Ukrajinu.

A všichny byli zatčeni tajnou službou SBU a radikálové z Pravého sektoru se z nich snaží mučením vynutit jakési "přiznání".

Aby je mohli zastřelit. Protože vojáci tvrdí, že do Ruska se dostali v zápalu boje.

Boje o svůj vlastní život.

Není od věci se dozvědět, že nacisté z Pravého sektoru zvyšují mobilizovaným vyplašeným mladíkům sebevědomí a vojenské nadšení mučením a střílením....

V Luhansku zbyla z půl milionu obyvatel polovina. Nemajetní a důchodci.

Na nich si prý grady a balistické rakety přímo smlsnou.

Kyjev ušetří na sociálních dávkách a důchodech..... také řešení..

Každý den této ukrajinské tragédie ukazuje na zhovadilost Západu a jeho "diplomacie" vůči bývalé, legálně volbami zvolené, Janukovyčově vládě.

To, že USA a Evropská Unie nechaly provést radikální nacistické západoukrajinské válečné zločince a vrahy krvavý převrat na kyjevském náměstí Majdan, to bude jednou předmětem soudních jednání.

Doufám, že zároveň toto úmyslné politické jednání, které zapříčinilo smrt již tisíců lidí a exodus dalších statisíců ze svých domovů, bude jednou potrestáno.

Potrestáno především opovržením a odplivnutím si slušných lidí nad těmito pokrytci.

Je přece "důležitější" se dohadovat o tom, jestli si sednu s Okamurou kvůli jeho pravdivým slovům ke stolu nebo nesednu.

Má to větší šmrnc. Alespoň pro "zodpovědné politiky". 

Ale jinak je to někdy na tom našem Západě ke zvracení....

Autor: Petr Fojtík | úterý 5.8.2014 13:54 | karma článku: 39,07 | přečteno: 4392x