Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Ano, tohle vše co popisujete se nemuselo stát, kdyby se všichni nespokojení a po ruském blahobytu toužící obyvatelé Ukrajiny odebrali do Ruska, které by jim jistě ochotně poskytlo azyl jako západ nám po ruské okupaci v 68.

1 3
možnosti
JK

Nejako vám uniká, že Rusi na východe Ukrajiny žijú celé stáročia, možno aj tisícročia... Prečo by sa mali niekam sťahovať, keď sú tam doma?

6 0
možnosti
Foto

Což o to, tohle je navíc ostuda OSN, Haagu, Štrasburku, Červeného kříže a podobných organizací.

Tyto organizace už dávno měly prohlásit, že USA a EU se podporou současného kyjevského režimu dopouštějí zločinu vyprovokování a podpory války.

Místo toho svojí nečinností zcela popřely to, za jakým účelem byly vytvořeny a postavily se na stranu zločinu.

8 4
možnosti
Foto

A pana Petříka, který tomu nedokázal zabránit. Ale snažil se, všechna čest stranou.

6 7
možnosti
JR

J29a92r94a 54R72a67n37k

5. 8. 2014 17:48

To nic, z Ceskoslovenska uteklo pred bolsevikem 1.973.000 obyvatel....najdete lehcye na neto;-)

5 1
možnosti
PF

to nic, v poměru k časovému období, by těch Čechů muselo být kolem sto šestnácti milionů. (40 let : 3 měsíci) krát 730000....

2 2
možnosti
Foto

No tak udělejte sbírku. Vyvadil se svým organizačním zázemím vám ji ošéfuje. Uvidíme, jakou míru humanity má to Vaše snažení.

7 3
možnosti
JR

J87a59r15a 56R40a84n78k

5. 8. 2014 17:49

Stanislave, mlouvam se, mate mit velke PLUS....sorry, jsem na iPadu.

2 0
možnosti
PB

..... nóóó, voni ti uprchlíci tak nějak k té válce patří, majetek vem čert, musí přežít. OSN konstatovala, OSN bude přijímat další opatření. Ne všichni budou žádat o azyl, po zklidnění situace se většina vrátí, - jak je přijme domovská UA, však zůstává otázkou. To je vlna uprchlíků na východě, však o západní "vlnce" se vtipně mlčí. Ambasády Česka, Slovenska a Polska kolabují pod náporem žadatelů o víza z nichž většina předkládá dokumenty o předcích až do třetího kolena z těchto zemí - zvláště pak na Slovensku. Že se jedná o potencionální "brance" kteří chtějí vycestovat mimo Ukrajinu než je dohoní povolávák, nemusím zmiňovat ..... tak mě napadá, - proč voni vlastně nechtějí bojovat za velkou, jednotnou, demokratickou Ukrajinu ?!?

3 0
možnosti
MB

Hlavní důvod bude v tom že je nikdo nemůže platit jako jsou placeni ruští žoldáci na Ukrajině.

Když byla válka ve Vietnamu tak část vyčůraných  a zbabělých američanů se také chtělo vyhnout povolávacímu rozkazu, tohle je naprosto přirozené, lidé jsou různí. Ale ti ostatní ten život riskovat šli, stejně je to na Ukrajině.

Jinak na Ukrajině Putin probudil dost velkou vlnu vlastenectví, teď už nestojí proti sobě pendrekář a vrhač zápalných lahví, ti teď už válčí  vedle sebe.  

http://www.lidovky.cz/rozhanel-majdan-ted-brani-ukrajinu-dt1-/zpravy-svet.aspx?c=A140803_211522_ln_zahranici_ele#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=kolotoc

1 3
možnosti
PT

P77e57t87r 85T30o95m67e64k

5. 8. 2014 17:06

Prchají vlastizrádci. Prachají kolaboranti. Je tak těžké to pochopit ?

1 2
možnosti
PB

..... kam zařadíme ženský s faganama, pubescenty, mladistvé, přestárlé, nemocné ?

4 0
možnosti
BM

"A všichny byli zatčeni tajnou službou SBU a radikálové z Pravého sektoru se z nich snaží mučením vynutit jakési "přiznání"."

Prosím Vás jak to tak přesně víte???

A že etničtí Rusové utíkají do Ruska, co je na tom divného. Mnozí se jistě bojí pomsty, přiznávám, že neoprávněné, neboť zřejmě dojde k nespravedlnostem ze strany Ukrajinců,avšak mnozí to špatné svědomí mají........

6 1
možnosti
PF

píší české noviny z ČTK

2 3
možnosti
MB

"To, že USA a Evropská Unie nechaly provést radikální nacistické západoukrajinské válečné zločince a vrahy krvavý převrat na kyjevském náměstí Majdan, to bude jednou předmětem soudních jednání."

Aby to nebylo jen Fojtíkovo mlácení prázdné slámy tak konkrétně vypisuji jak to ti USA a EU váleční zločinci eskalovali. 

Začalo to naprosto nenásilnými demonstracemi za asociační dohody, to nenásilí trvalo jen do doby než USA a EU nechali brutálně zmlátit nějakou tisícovku studentů demonstrujících na náměstí a pozpěvujících si písničky. Po tomhle incidentu přišli veteráni z Afganistánu z heslem "jdemem chránit naše děti", potom ovšem to USA a EU eskalovali dále udělali další policejní excesy, kdy brutálně mlátili kolemstojící ležící, zabavovali a rozbíjeli záznamová zařízení atd., potom dokonce hnusné USA a EU si najmuli rusky mluvící agenty a unášeli, mučili, zabíjeli opoziční aktivisty, potom dokonce nechali brutálně zmlátit opoziční novinářku a na závěr si zastříleli ze střech do demonstrantů.  

A nesmíme zapomínat na válečný zločin válečných štváčů  dědy Karla a Kocába když tam osobně vyrazili povzbudit ty vraždící nacístické bestie. ;-D

No já nevím ale mě to unášení, mučení, zabijení aktivistů a brutální mlácení novinářky silně připomíná ruské know- how, to nejsou EU a USA metody.

4 3
možnosti
PF

maskirovka EUSA....:-/

3 5
možnosti
MB

Divné, v takovéhle situaci by člověk řekl že budou ti ohrožení prchat ke svým příbuzným, i  se o tomhle psalo,  že to tak je,  což může být na Ukrajině nebo v Rusku.

Také jaksi z Ruska neukazují nějaký stanový tábor s těmi 750 tisíci uprchlíky.

1 0
možnosti
ZK

Z84d50e67n80a 53K26o89č59í

5. 8. 2014 15:55

Podle Porošenka se jednalo jen o několik desítek nespokojenců - maximálně stovek. 

Člověk by řekl, že budou prchat na Ukrajinu, když je to Rusko tak špatné - a oni ne !! Oni musí just utíkat na tu špatnou stranu. ;-)!!

8 6
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x