Říkat pravdu v kyjevském parlamentu je důvodem k lynči

"Národně" orientovaní členové ukrajinského parlamentu napadli svého kolegu. Za to, že nesouhlasil s další celonárodní vojenskou mobilizací. Poslanec Strany regionů Mykola Levčenko ve svém vystoupení protestoval proti vraždění civilistů v občanské válce na Donbase.

Za to mu předsedající vypnul mikrofon a po fyzickém napadení poslanců pocházejících z jihovýchodní Ukrajiny byl prozápadními nacionalistickými poslanci, absolutně nedemokratickými a netolerantními, mezi nimi odhlasován Levčenkovi "zákaz vstupu do parlamentu na tři jednání".

Tento poslanec byl zvolen voliči především z Donbasu proto, že si voliči přáli, aby v Kyjevě zastupoval jejich zájmy!

Poslanec Levčenko prokázal velkou dávku odvahy vzepřít se nacistickému chování prozápadních kolegů a snažil se prosadit zastavení zabíjení svých vlastních voličů!

Demokratická a humánní veřejnost by měla prostřednictvím svých politiků jednoznačně odsoudit teroristické chování prozápadních nacionalistických kyjevských poslanců!

Na politické strany a na jednotlivé poslance, kteří v kyjevském parlamentu jednají po vzoru bývalých fašistických politiků Itálie a Německa třicátých let minulého století, je nutné ihned uvalit tvrdé ekonomické i politické sankce.

Chtěl bych veřejně vyzvat alespoň tímto způsobem naše české politické zástupce doma i v Bruselu, aby se zasadili o co nejpřísnější odsouzení této bezprecedentní zvůle.

Především proto, že se jedná o politické činitele, s kterými chceme v budoucnu spolupracovat.

Svoboda slova nesmí být fyzicky ani nijak jinak v západní demokracii napadána! 

Zároveň bych chtěl vyjádřit velké udivení nad západními celoplošnými médii, že je takováto nacionalistická zvůle a teror nechávají absolutně klidnými.

Prý "hlídací psi demokracie".....

Autor: Petr Fojtík | středa 23.7.2014 7:05 | karma článku: 37,36 | přečteno: 1525x