Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dotaz. Vy byste také kritizoval vládu, parlament a p. pokud byste zosnoval její dosazení a určil její ideologii a ona vás poslouchala na slovo???? Já tedy ne, tvrdil bych o ni, že je to nejlepší co může být;-D

0 0
možnosti

Analýza pánů z Centra bezpečnostních a vojenskostrategických studií, kde mimo jiné píší:

"Ač se to totiž nezdá, Česká republika je masivnímu nepřímému použití síly vystavena dennodenně v různých internetových diskusích. Celá řada jejich účastníků totiž překvapivě projevuje až uniformní souhlas s proruskými argumenty. Ty sice jsou bezesporu v české společnosti tradičně přítomny, ale jejich četnost v našem virtuálním prostoru je zarážející. Existují oprávněné důvody předpokládat, že celá řada těch, který zastupují "hlas lidu" je pouze účastníky dobře řízeného divadla. Podle spolehlivých informací se navíc sdružují okolo tří až čtyř center, z nichž některá jsou prokazatelně placena ze zahraničí. Ačkoliv tedy "zelené mužíčky" u nás nepotkáme, sestřelovat civilní letadla zde snad také nikdo nebude – působení cizí propagandy na naše "srdce a mysl" jsme se vyhnout nedovedli"

http://www.natoaktual.cz/inspirace-z-vychodu-pro-ceske-ozbrojene-sily-fnl-/na_analyzy.aspx?c=A140721_160646_na_analyzy_m02

2 0
možnosti

.... slabá analýza, center je celkem pět. V naší putyce je to pátý, v rohu pod TV - nezapírám. Enem nám za to nikdo neplatí, naopak, my musíme vždycky zacálovat pinglovi. A "zelenejch mužíčků" je tam neurekom,- třeba u vedlejšího stola všichni borci chlemtaj zelenou. A že sou potem řádně "sestřelení" tak vo tem žádná...... se mi zdá, že ta analýza v něčem fest kulhá,-  jóóó, ti naši experti ;-( !

2 0
možnosti
Foto

Neměl byste fotku (vlastnoruční), jak nacističtí poslanci hajlují a vyvěšují fangle s hakenkrajcem? Takhle je ten blog takový moc suchý a nezáživný.

To u nás se poslanci navzájem jen fackují - to je ta správná demokracie. Zatímco různé semlbáby necháme, aby zneuctívaly zavražděné komunistickým režimem.

A co letadlo? Nic nového?

4 4
možnosti

P59e35t12r 15F86o46j10t16í59k

23. 7. 2014 15:03

Myslím, že jste nějaký nervozní pane Dvořáku. Býval jste lepší:-/

1 4
možnosti

Ano, v ukrajinském parlamentu se dějí podivné věci už nějaký ten pátek. :-(

2 0
možnosti

Od Obamy, Kerryho, státníků EU...a od našich politiků typu Havlových pohrobků tzn. Schwarzenberga...drtivé většiny českých novinářů...se nikdy nedočkáte odsouzení takovéhoto jednání v ukrajinském parlamentě, nedočkáte se ani odsouzení vražd Pravého sektoru či vybíjení všech, kteří nesouhlasí s násilným svržením předchozí vlády a vládnutím samozvanců.

Jedná se o katastrofální vinu západních politiků především politiků USA.

9 2
možnosti

Parádně napsané, karma R^

8 2
možnosti

Jako pripomenuti zajimaveho momentu ano. Jen nemuselo byt az tak pateticke. Usmevnejsi a ironictejsi podoba by byla mozna vystiznejsi.

1 1
možnosti

To máte, pane Fojtíku, tak. Kdyby se něco takového stalo v ruské dumě - i když v obráceném gardu - tak by někteří z Vás jásali nad tím, jak tam tomu provokatérovi zavřeli ústa.

V parlamentech celého světa (speciálně toho s nevelkými demokratickými tradicemi (avšak ani tradiční demokracie někdy nejsou výjimkou) se takové excesy dějí na běžícím pásu)).

Pralo se to už v rámci obstrukcí v parlamentu za Rakouska. Píše o tom i Jaroslav Hašek. Bylo veselo při provokativních projevech pana Sládka v Českém parlamentu a při projevech pana Žirinovského a jiných exotů v Rusku.

Situace je napjatá a excesy existují. pan poslanec si jistě bude stěžovat a nějak se to vyřeší. Tak nedělejte z komára velblouda.

O tom, co je moderní neonacismus, jsem nedávno v rámci jakési Vašeho jiného článku poslal link. O moderním neonacismu a pravicovém populismu bychom si mohli dlouze povídat. Demokratická pravice je o něčem jiném a bolševik se opírá o záda krajního fašisty/nacisty a přitom je první na krajní levé pozici a druhý na krajní pravé pozici!

2 9
možnosti

Kdyby dostal jen pár facek, tak by to asi nikdo moc neřešil. Ale jemu zakázali na 3 jednání vstup do sněmovny - tudíž vykonávat jeho mandát. Nejsem odborník na ukrajinskou ústavu, ale není toto protiústavní jednání ?

13 0
možnosti

To je holt ta demokracie, kterou tam pomáhal prosazovat Schwarzenberg a podobní Rv

10 0
možnosti

Jasně, vládu oligarchů a moudrého šachisty Putina!

2 1
možnosti

A naopak se asi daří politické opozici v "lidových republikách" a jestli se tam třeba taktéž krapet neprojevuje henten váš nacionalismus.

2 2
možnosti

Mluvím o parlamentu, který se "cpe" do EU. Somálsko, Venezuele a jiné podobné mě v tuto chvíli nezajímají, i když to je v blogu řečeno...

8 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x