Nesmíme vědět, že EU vraždí ruskojazyčné Ukrajince....????

Již napotřetí... co píši špatně???. Zase mě hned vymazali... proč???? Hyde-Park-iDnes-to-je-dnes-pro-pana-PBReichla za-odmenu.... Všechno špatné je pro něco dobré. 11.8.2014 jsem dostal od administrátorů iDnes ban i za diskuzní příspěvek "zlatý prciny". Přitom toto bylo použito v českém cimrmanovském filmu, kdy význam při pivní diskuzi byl veskrze ironický a jeho jediným významem bylo "máchnutí rukou". Nad debilitou těch "chytrých"....

Tím chci "jen trochu" reagovat" na souvislosti s dnešním děním na jihovýchodě Ukrajiny.

A zároveň vyslovit absolutní nesouhlas s konáním administrátorů iDnes, kteří ve jménu pravdoláskařů posílají do "Hyde Parku" články a blogy, které nesouhlasí s jejich placeným zaměřením.

Ano. My blogeři jsme neplaceni za své názory a za jejich prezentaci. Tedy alespoň někteří...

Podle mého soukromého názoru (a vím, že za něj budu opět trolly typu Ševčík, Dvořák a spol. napadnut) se i ještě objektivně se nedávno tvářící iDnes snažila o nezávislé zpravodajství.

Bohužel, existují početné skupiny lobbistů, kteří cestu iDnes za "lupu roku" posílají na periférii dějin.

Nebude dlouho trvat a celá iDnes se zařadí mezi Parlamentní listy, Novou republiku, Echo24 a podobné "nezaujaté" mediální servery.

Nevím, jestli toto chce majitel. Pan Babiš.

Já myslím, že nechce.

Už proto, že jsem jeho hnutí ještě nedávno volil.

Pokud budu mít ještě v následujících dnech možnost, začínám připravovat komentovaný fotoblog, který bude popisovat mé životní zkušenosti a následné názory na pokryteckou a podlou západní morálku a teror, kterého se dopouštíme na obyvatelstvu "chudší" části světa.

PS : protože nemohu diskutovat, děkuji panu Reichlovi P.B. za jeho pokus o "celosvětový mír". Za to byl odeslán pravdoláskaři do Hyde Parku.

PS1 : Posléze děkuji panu Bártovi Zdeňkovi, který si na fotografiích Petr Fojtíka a následně komunisty Fojtíka ukájí svou depresi. Pan Bárta totiž lže a mystifikuje více než kdejaký jiný propagandista.

PS2 : Je to možná šílené, ale já kdysi Václavu Havlovi věřil. A věřím i dnes, že ta pravda a láska zvítězí nad dnešním morálním a humanitním svinstvem.

PS3 : deset minut trvalo na přesun do Hyde Parku. Jen doufám, že jihovýchodní Ukrajina si svoji nezávislost na Kyjevu vybojuje také tak rychle....

PS4 : to si nikdo neuvědomuje, že začíná v Evropě válka????

PS5 : proč jsem posílán do opozice, kdy nemohu bránit své názory? Média lžou!!! Není možné akceptovat, aby někdo tvrdil, že Rusko rozpoutává válku. To prostě možné není. Kdo to tvrdí, je za tuto válku zodpovědný. Lži, že Moskva posílá zbraně k válce proti Evropě jsou nehorázné. Odmítám tyto informace. Uvědomme si, že válku rozpoutáváme kvůli svému Lebensraumu my, nacisté dnešní Evropy. Jestli chtějí jít dnešní mlaďasové do zákopů, tak ať si jdou. Ale já jim propagaci jako před 100 letY DĚLAT NEBUDU....

PS6 : málokdo si dokáže představit dnes, co to znamená slovo "válka". Bud jsou všichni magoři nebo debilové. A zase dostanu "ban".... Tato situace je prostě nepředstavitelná. Mlaďasové čumí na první a druhou SW v dokumentech a už se vidí jako hrdinové. Od klávesnic... Ale všechno toto je nesmysl. Já už nebudu říkat, že tato situace je směšná. Není. Bude to průser, to mi věřte.....

PS7 : prosím Adama El Chaara, aby mi už nepřesunoval blogy. Já Sýrii a Asadovi vždy fandil....

Autor: Petr Fojtík | pondělí 18.8.2014 13:05 | karma článku: 31,16 | přečteno: 1974x