Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Copak? Dobře odvedená práce, viďte, pan Fojtík nesmí diskutovat ...

Máte být na co pyšnýRv

0 1
možnosti
MS

Proč nás tady pořád strašíte válkou ? Domníváte se snad, že vy svými články proti ní nějak bojujete ? A my, kteří máme odlišný názor od vašeho, válku podporujeme ? Věřím tomu, že si každý soudný člověk (ať mladý, či starý) uvědomuje, co by znamenal vojenský střet velmocí na evropském kontinentě a nikdo si ho proto z celé duše nepřeje. Tak už ze sebe přestaňte dělat Nostradamuse a věnujte se něčemu duchaplnějšímu. :-/

8 2
možnosti
JS

Osobní útoky diskutérů, nactiutrhání, nadávání.Diskuse pod články blogerů se opravdu stávají velkou žumpou.To se neumíte trochu ovládat.Kdyby jste se sešli v hospodě tak si asi nabijete.Děs a běs.

2 1
možnosti
MS

Tak to jste ještě nezažil drsnou diskusi. Tady tato je vcelku v pohodě. Dokonce i sami admini uznávají, že ironie, jízlivost a sarkasmus do diskuse patří, pokud nejsou provázeny vulgarismy. A ty tady nějak nevidím. :-)

4 1
možnosti
JK

Jste už jen nudnej kolovrátek, teď když máte zákaz diskutovat odejdete za chvilku do zapomnění jako Olšer...Rv

2 2
možnosti
VT

Vážení,v této situaci probíhá dezinformační kampaň.Je vedena oběma aktéry a pravdu neříká s vysokou pravděpodobností ani jedna strana.A doplácejí na to nevinní obyvatelé,kteří se provinili jediným-žijí tam.A my se hádáme,kdo z nás přihlížeijích má pravdu.

Buďme hlasití při snaze ochránit tyto nevinné oběti.Než se budeme tak hlasitě urážet,zamysleme se nad podmínkami,v kterých žijí,přicházejí o životy,majetek,iluze a naděje.A mějmě strach před těmi,kteří mají vlastní armády,jednou můžou život zničit i nám.

Vláďa

6 0
možnosti

" Lži, že Moskva posílá zbraně k válce proti Evropě jsou nehorázné. Odmítám tyto informace." To už jsem si všiml, že odmítáte vidět pravdu a ve své zaslepenosti považujete své názorové oponenty za podplacené či zmanipulované.

4 2
možnosti
ZM

A jaké zbraně posílá Moskva k válce proti Evropě? A komu?

1 0
možnosti
Foto

Možná jste si už všiml, ale zde nepíší jen mlaďasové. I ty starší ročníky s Vašimi názory nemusí souhlasit a můžete si být jist, že válku nechtějí. Pokud Vám někdo v diskusích nadává, je to hnus a já osobně takové reakce odsuzuji. Ale také si uvědomte, že mnohdy ty reakce hrotíte sám. Nemíním Vás jakkoli kádrovat, nebo Vám radit. Na to máte svého rozumu dost. Ale dnešní Vaše reakce je reakcí umíněného dítěte. Napíšete článek, spadne do Hyde parku. Článek předěláte během chvíle, šup s ním zase na blog a on zase spadne do HP. Takže opět předělávka. Pokaždé ta samá slova, jen jiný nadpis a doplněno o další P.S. Tím jen ukazujete, jak nutně potřebujete, aby Vaše slova byla so nejdéle na první straně, aby jste nepřišel o karmu. Máte-li problém s redakcí, tak si jej také s redakcí vyřešte.

3 1
možnosti
Foto

Tahle válečná hysterie je už vážně otravná...

6 1
možnosti
LN

..noo..myslím že tady už jde o hysterii osobní....

4 1
možnosti
MS

Nadpis nesedí s obsahem příspěvku, který je tak trochu střelbou do vlastní nohy... 

Uberte páru, dejte si pauzu a pak snad časem Idnes přehodnotí svůj postoj.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x