Kníže Schwarzenberg chce bojovat za svobodu. Ale proti komu?

Šlechta vždycky oblbovala prostý lid. Buď hnali chudé chalupníky do války proti sousednímu šlechtici nebo třeba proti jinověrcům. Ale vždy lidé umírali jen proto, aby si pán namastil kapsu. Nebo alespoň zaplatil či "smazal" dluhy. A samozřejmě, že poddaným nikdy neřekl pravdu. Propagandisticky je přesvědčil, že ten zloduch za lesem chce ty chalupníky, řemeslníky či trhovce napadnout, obrat o svobodu, zneužít, znásilnit a pak i třeba zabít.

K boji za svobodu alespoň formou všelijakých sankcí zaměřených na politické a hospodářské zničení Ruska vyzval kníže von Schwarzenberg.

Národu vysvětlil, že jeho role Marseillaisy na barikádách Majdanu splnila svůj účel.

Jemu a pár jeho evropským přátelům se podařilo donutit Moskvu a Putina "se odkopat".

To, že "se odkopalo" k tomu ještě pár milionů lidí z Krymu a z Maloruska, k tomu se šlechtic nevyjádřil. To už je podle něj Putinův problém a ten za to, že ho neřeší, bude trpět pod jhem sankcí.

Senilní politici a knížata by už neměli vystupovat na veřejnosti. Ani by neměli nutit třeba paní Langšádlovou, aby se na ČT24 v Událostech komentářích pasovala do role Panny Orleánské.

Její plamenné protiruské vystoupení ve stylu "když sestřelil letadlo, tak ať trpí" bylo úžasné. Takovéhle totální zblbnutí jedince jsem už v některých válečných dokumentech viděl.

Sankce, které produkuje Západ vůči Rusku nejsou bojem za svobodu. To se kníže i jeho poddaní pletou.

Nemají ani nic společného s děním na Donbase. Tyto sankce totiž kyjevského "prezidenta" Porošenka, kterému už utekl i premiér krvavé vlády, od vraždění civilistů a devastace celé oblasti Donbasu neodradí.

Sankce mají za úkol vytvořit válečné prostředí. Mají vytvořit napětí ve společnosti.

Lépe se tak skryjí před veřejností přehmaty, prostopášný život, zlodějské a nemorální chování a hlavně dluhy všelijakých velmožů a knížat.

Já za svobodu těch, kteří rozkradli a zadlužili náš západní svět v životě bojovat nebudu. 

Pokud si někdo myslí, že je vlastizradou, když odmítnu bojovat za "svobodu", zájmy a vychytralost všelijakých nových západních politruků a propagandistů, zlodějů a odkloňovačů, tak ať si to klidně myslí.

Zatím politici a jejich nadnárodní pánové a knížata akorát tak humanitárně bombardují. Ničí životy a majetky těch obyčejných otroků.

Tak jakápak svoboda milý Karle von Schwarzenbergu. 

Autor: Petr Fojtík | čtvrtek 31.7.2014 8:33 | karma článku: 40,98 | přečteno: 2473x