Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jednak úctyhodný věk a jednak on ty ruské metody skryté intervence /neoznačená domobrana/ neuznává. A jet tam oficielně s českým praporem na klacku - to by bylo v Rusku křiku a nadávek do fašistů.

0 1
možnosti

Proti komu? Jejda, jen v Česku jsou statisíce občanů a stovky politiků, kteří se třesou na to jak zbytku národa zařídit život podle starých pořádků. A Rusové by zase s chutí osvobozovali a dočasně se rozmisťovali, jen jak dorazí ten dopis. Jak se můžete tak ptát?

3 2
možnosti

Tak proc knize nesestavi batalion a nevyrazi bojovat na Ukrajinu nebo zde po vzoru SA napravi lidem mysleni.

2 1
možnosti

Karma - nad včerejšími prohlášeními pan Schwarzenberga i paní Langšádlové jsem rovněž kroutil hlavou... R^

9 0
možnosti
Foto

To chápu. Taky kdo jiný.

3 9
možnosti

myslim si, ze nekterych diskuteru je tady skoda, zvlaste tech, kteri nekomentuji clanek, ale osobu blogera, Jsou zbytecne skromni - coz takhle pridat se do rad blogeru, zalozit si vlastni blog a tam prokazat svuj intelekt? Autor ma pravdu, stary pan uz je dost vedle a jede si politiku jen setrvacnosti - naucene fraze, tu a tam mu napovi Kalousek, tu a tam vytahnou na svetlo Langsadlovou - ktera je vsechno jine jen ne krestanka a bylo by ji uplne jedno kdyby se na Ukrajine postrilely vsechny deti ze skolek, alespon by mohla dstit siru na Putina a Rusko - je to hloupe a bez efektu. Myslim si, ze vetsina lidi uz tyhle politiky zna, zel se jich ne a ne zbavit. Kdysi rekli mladi .. Dekujeme odejdete, nic se v podstate nestalo .. a rici tohle treba Kalouskovi, tak se vam vysmeje a rekne at jdou jini. Proto si zalozil vlastni stranu aby si tak zajistil poslanecky post nadosmrti, protoze staci 5,1% a pan Kalousek bude zase v parlamentu. Tyhle politicke fosilie jsme uz davno meli poslat v zapomneni. On i Kalousek uz je mimo, vcera se ho ptali co rika rozhodnuti Ustavniho soudu ohledne vraceni dani pracujicim duchodcum .. nebot soud rozhodl, ze to zdaneni bylo nezakonne - pan Kalousek rekl, ze vlada rozhazuje penize a ostatni nechtel komentovat a zavesil...obrazek si udelejte sami ( ..vlada rozhazuje penize ... pritom Ustavni soud rozhodl, ze Kalouskuv zakon o zdaneni pracujicich duchodcu byl unfair)

6 1
možnosti

Schwarzenberga bych s podekovanim vratil Rakusanum , at si ho jeste trochu uziji nez zemre !

13 2
možnosti
Foto

Ano, ale bez toho poděkování, jelikož naší zemi škodil jak mohl.

8 1
možnosti

Já například bojuju za svobodu, čest a beztrestnost pro naše megazloděje. Bez megazlodějů, lhářů a nájemnývch vrahů ani ránu!.

4 2
možnosti

Pan Ševčík mi dal mínusem najevo, že by se obešel bez megazlodějů, lhářů i nájemných vrahů. Jak smutné!

2 0
možnosti
Foto

Přece proti panu Fojtíkovi. Neboť ten by měl nejraději svobodu sovětského typu, a to samozřejmě feudál nemůže připustit.;-D

Stejně je pozoruhodné, co všechno dokáže autor vyhrabat jako cíl své nenávisti.

A co Novorusko, letadlo a nějaké fotky?

11 15
možnosti

Cíl své nenávisti? Já bych řekl, že hlupáka lze těžko nenávidět. Lze s ním mít útrpnost.

1 1
možnosti

:-) I když paní Langšádlovou okomentoval v diskusi p. Chrástek, přiložím také polínko ! Pořad jsem viděl, rovněž i vystoupení Khárla. Ti lidé žijí mimo reálný svět! Tady se dávají miliardové úplatky cizím firmám, aby se zajistilo několik stovek pracovních míst, a na druhé straně přijdeme těmito "sankcemi" vyhlášenými na vymyšlených důkazech(, ba ani důkazech, jen domněnkách, jak se komu hodí, s cílem dostat Rusko na kolena), přijdeme o tisíce pracovních míst a na trh, který opustíme, okamžitě nastoupí jiní. Kníže tvrdí, že pokles 0,25 HDP v klidu přežijeme. On a jemu podobní zazobanci ano, ale co zbytek ?   podobném pořadu mu sekundovala jakási dáma, která prohlásila, že důchodci snížení důchodů přežijí, když přežili druhou světovou!  Tak máte o čem přemýšlet Rusofobové!

13 3
možnosti

Knize jako "vlastenec" by mel ty ztraty tem firmam uhradit, ostatne nakradl si v restitucich dost.

8 1
možnosti
Foto

Výrok Langšáldové je ve stejném duchu jako když po válce trýznili bezbranné německé civilisty a říkali: "ať trpí, to mají za to". Nebezpečné výroky, které by politik neměl vypustit z úst, zvláště, když vina není u nikoho z aktérů jednoznačná. Jsme v Evropě, Rusko taktéž, politiku USA ovládly civilizačně bezpohlavní síly, to již nejsou myšlenky evropských přistěhovalců, kteří na základě vlastních evropských civilizačních vzorců vytvořili svobodné USA, pracovali, tvořili a umírali za ideály totožné s ideály, pro které často opouštěli svoje rodné země. Teď tam rozhodují politická a kulturní zombie, jejichž projevem byla volba muslima do funkce prezidenta. A těm silám čelíme.

18 2
možnosti

Pane Černý, Vašim myšlenkovým konstrukcím čím dál tím méně rozumím, ale jistě je mnoho jiných, kteří Vám rozumí. Hlavně žádnou propagandu!

3 7
možnosti

Tak jste nám v rámci své grafomanie sdělil, že Vy bojovat nebudete, což se ovšem od Vás neočekává. Jen mě zarazilo, že se hlásíte k západnímu svět o který máte tak obrovské obavy.

2 7
možnosti

Kdo kritizuje spatne kroky 'zapadu' je 'rusky komous', kdo kritizuje spatne kroky 'vychodu' je 'zapadni imperialista'. Jednoduche a prehledne schema. V tom`se neda ztratit.

12 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x