Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... co já se tady všechno nedovím ?,- někteří Harvardi si uzurpují právo manipulovat s Ústavou a upírat právo "nemocným a zlým" lidem na svobodu slova. Dovolím si hodně, ale netroufal bych si korigovat toto právo u Peszynski, Kostlánová aj, - ve snu by mne to nenapadlo. Mám se stále co učit, jsem asi móóóc,velkej demokrat !   ....neuvěřitelné :-/!

2 1
možnosti
JC

To já taky zíral jak puk. Tady je demogratů jak sladkého zélí. No a včil mudrujme, co s tím ...

3 3
možnosti
MF

M47i23l38o50š 80F74i33a54l96a

18. 8. 2014 20:49

Nikdy by mě nenapadlo, že tohle někdy řeknu ale Vy jste přesně ten, kterýmu by se měla sebrat svoboda slova. Když si představím, jak moc jsem se těšil na to, až budeme tuto "západní vymoženost" jednou mít, ale je fakt, že mě tehdy nenapadlo, že tu svobodu budou využívat i takový nemocný a zlý lidi, jako jste Vy. Vaše každodenní lži a překrucování všeho, co si kde přečtete nebo zaslechnete jsou nejenom strašně hloupé ale i jasně svědčí o tom, že jste nikdy na Ukrajině ani v Rusku nebyl. Maximálně tak v Leningradě s odborářskou rekreací, nebo v Artěku jako pionýr.

9 9
možnosti
JC

Ale no tak jistě! Svobodu slova mohou mít jenom ti, kteří říkají názory, co se Vám líbí. I Vy demokrate!

Všechny názorové a politické oponenty umlčet, vykázat, smazat, zakázat jim psát a mluvit - koho Vy mi to jenom připomínáte ...?Rv

7 6
možnosti
AJ

Ale tak vám řeknu, pane Fojtíku, poslední tři vaše články mají karmu v průměru kolem 35 % - a to nemůžete diskutovat a jeden článek vám hned strčili do Hydeparku.R^

Asi je to tu samej rusofil, kremlofil a putinovec;-D-nebo možná spíš zatím ještě dost lidí, kteří si dokážou udělat svůj vlastní názor, nepotřebují jen tupě přebírat to, co jim zmanipulovaná média naservírují. ;-)

Možná že také dost těchto samých lidí nevolilo Karla, přesto že jim ho média nutila horem dolem.

Asi bude nutno vyměnit diskutéry - dřív by to byl žert, ale teď na Ukrajině vidíme, že to jde raz dva, zatím fašisté jedou jen na Kijev (http://jdem.cz/bqdyj7),ale když jim Nato a EU (a my:-/) dodáme zbraně, tak tu mohou být natošup. A své podporovatele tu už mají.

6 5
možnosti
Foto

Samozřejmě že mají karmu! Protože tolik nechtěného (černého) humoru jinde nenajdete. Já si specielně Fojtíkovy články vybírám a lituji toho, že mu zakázali psát komentáře. Takhle nemám co přidávat do sbírky pro nominaci vítěze v exotopedii. A VY, soudružko, se trochu víc snažte, možná byste se mohla dostat do první desítky.

3 2
možnosti
Foto

než přišel pan Chrástek, diskutovalo se tady docela k věci.

Dobrou noc

6 4
možnosti
JC

Copak, na mně máte také spadeno? Jsem na řadě?

4 4
možnosti
JH

Pan Fojtík má pravdu. Nepíše o tom kdo na koho útočil nebo kdo koho usmrtil. Píše o psychologickém podsouvání určitých souvislostí sdělovacími prostředky. Při zmíněném titulku si neznalý nebo naivní jednoznačně uloží v mysli informaci, že povstalci obřím raketometem usmrtili prchající civilisty. Toto podsouvání souvislostí je běžnou praxí našich sdělovacích prostředků a nemusí se týkat jen Ukrajiny. Například: Při Izraelské agresi zahynulo dnes 128 palestinských civilistů nebo Luxusní BMW srazilo cyklistu na přechodu. Sledujte pozorněji a příkladů najdete mnoho.

11 0
možnosti
JC

Ano, tahle podprahová sdělení jsou přesně cílená dezinformace a dobře užívaná mají svůj účel. Je vidět, že cíle bylo u mnohých dosaženo.

8 3
možnosti
AJ

http://jdem.cz/bqdyj7

co dodat?

Pravý sektor jede - to je určitě taky připraveno z Ruska, že? Už toho mám fakt dost! Nakonec nás v druhé světové Němci osvobodili,  a teď máme fašistům posílat zbraně, ne?

6 8
možnosti
JL

Docela zpravodajství z Ukrajiny sleduji. V naprosté většině médií hovoří o postojích Ukrajiny, ale i o postojích Ruska. Slovo údajně se v těch zpravodajstvích používá běžně a já bych řekl, že v míře větší než malé. Akorát pan Fojtík to slovo nezná. Ten prostě má jasno, že Rusko je sluníčko a Ukrajina nehorázné zlo. Dokonce používá bez přívlastků slovo genocida. Je to prostě pašák, ale jeho dny se tady krátí. To je naprosto evidentní. Na to jsem zkušený - už se tady pohybuji hrozně dlouho, daleko déle než pan Fojtík a vím, jak tito zarputilci končí.

7 4
možnosti
JC

Copak, Vy umíte zařídit, aby dostal zákaz blogování?

5 5
možnosti
MR

M88i94l88a87n 84R56a93d63e62k

18. 8. 2014 19:07

zato o tech fasistech z Kyjeva to je na beton ze?

5 0
možnosti
JC

Naprosto. Reportáže on-line se daly sledovat naprosto všude.

2 6
možnosti
Foto

Po blamáži, kterou utrpěla junta sestřelením malajského letadla se bude patrně chtít nějak zhojit. Ani bych se nedivil, kdyby použili uprchlíky jako živé štíty Rv

8 9
možnosti
Foto

áááá, komentátor Rudého práva dorazil

11 7
možnosti
Foto

Myslím, že by se mistr Fojtík měl stát šéfredaktorem Idnesu. To by hned bylo zpravodajství jedna báseň...

16 4
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x