Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě pár dní a již Vás "česká propaganda" ohledně bojů mezi UK armádou a separatisty nebude tak vzrušovat.ISIS separatisté jsou za pomoci US Air Force také na ústupu,Boko Haram má na krku spojeneckou armádu,kterou vedou kluci z SAS( tam je také pomalu rozhodnuto)a poslední separatisté ve Skotsku si jdou také pro jasnou porážku.Vypadá to na to,že se rok 2015 stane rokem obnovy,což se dá jen uvítat.Bude tady ovšem druhý problém,jak opravit zničenou

Ukrajinu a zaplatit všechny účty.Další otázka zní,bude pro demokracii světa dobré na nějaký čas spustit na Rusko-Ukrajinských hranicích novou železnou oponu,co myslíte,pane Fojtíku?

8 0
možnosti
LN

....to slovo jste degradoval vy...jste psal něco o "údajné"..konfereneci tak dlouho ..až to někdo nevydržel..a osolil vás ve svém blogu..no a to jste zase bevydrřel vy...a teď máte utrum......

..tak se nedivte.... že se tomu slovu "údajně"  vyhýbají i jiní..když vidí jak jste dopadl vy...:-P

7 5
možnosti
JC

Ale tak tohle bylo dost unfér ...:-/

6 7
možnosti
TP

není to tak dávno, co si tady pan Fojtík rochnil, jak se IDnes oběktivizuje.. prej když vyhodili Slonkovou tak je znát změna.. dneksa pan Fojtík bere Idnes jak médium určené k jeho ponižování...

já už mám taky pár diskuzních příspěvku zrušných, programově se pohybuji na hraně a občas se za ní trošku zhoupnu a IDnes mě taky maže.. a co? takové sou tady pravilda hry.. nelíbí.. tak možná to jinde maj lepší..

8 8
možnosti
AM

Vypadá to, že na východní Ukrajině každý okamžitě pálí na cokoliv, co se pohne, všichni na všechno.

Na ukrajinské straně kromě regulérní rozkládající se armády bojují i žoldácké bataliony oligarchů a skupiny s vlčí runou na rukávu.

Na povstaleckých územích panuje "vláda teroru", jak stojí ve zprávě OSN, vedení odštěpeneckých republik se rozkládá, rabuje se a přepadává - ode dneška začíná platit stanné právo a zřizují se polní tribunály s právem trestů smrti, které se mají pokusit zjednat pořádek.............................

Šílenství války.

Obavám se, že se nikdy nedozvíme, kdo vlastně střílel a že bude ještě hůř.

14 0
možnosti
Foto

"Rebelové poprvé použili obří raketomet. Při evakuaci zemřely desítky lidí....... česká propaganda poněkud přitvrdila. Slova "prý", "pravděpodobně", "údajně" už z nadpisů článků vymizela."

Vám by měli, pane Fojtíku zrušit blog kompletně, za neustálé a bezostyšné lhaní.

Prošel jsem české a německé zprávy a NIKDE nejsou separatisti označeni za viníky a titulcích vůbec ne. Všude je napsáno, že se obě strany obviňují navzájem.

Ve své hysterii jste se stal ubohým lhářem.

12 5
možnosti
Foto

O útoku na ten konvoj napsal iDNES, tvrzení tří stran Ukrajinské armády, separatistů a agentury Reuters na to nevidím nic špatného.

5 1
možnosti
PM

Mě by zas zajímalo, kde berou skřetofilové jistotu, s kterou každou fotku mrtvého civilisty označují za dílo ukrofašistů ;-) A už je celkem jedno z jakého to je roku nebo země ;-D

8 1
možnosti
MM

Vy musíte trpět jako zvíře. Jen dva povolené články denně a žádná diskuze. Co teď s tím časem, že? Na Krymu, kam se chystáte stěhovat, jak jste sám napsal, vám bude líp.

14 4
možnosti

Vy jste fakt nemocnej, v té koloně mimochodem zahynulo i dost ukrajinských vojáků, kteří konvoj doprovázeli..

Myslíte, že jsou až takoví šílenci, že budou střílet nejen na civilisty ale i na své vojáky???

10 2
možnosti
JC

U té bandy z Pravého sektoru a jiných bojůvek z Majdanu to vůbec nevylučuji.

Komu teď prospívají boje? Kdo chce, aby ten konvoj pomoci z Ruska nedojel na Ukrajinu? No Rusko to není, ani separatisti.

8 11
možnosti
Foto

Se čtenáři si dělají co chtějí odjakživa a čtenář si zase může dělat co chce se čteným textem:-)

4 4
možnosti