Hajlující Medveděv Vám unikl jak moč a stolice po ránu (diskuze)...

aneb, co by měl bloger psát, aby mu někteří "diskutéři" nepsali, že mu po ránu uniká moč a stolice? Jaký názor by měl bloger "zodpovědně" vyjadřovat, aby nebyl "inteligentně" nazýván kremrolí? Já už se dnes neudržel a kolegovi Práškovi jsem sdělil svůj názor na něj. A to, že pokud se vyjadřuje v diskuzi tak, jak to předvedl dnes u článku kolegy Olšera, je u mne ubohý a nestoudný hajzl. Nic víc a nic míň. Jen obyčejný ubožák.

Pan Prášek není samozřejmě jediný bloger a diskutér, který dokáže sprostě a podpásově napadnout autora s jiným názorem. Čtu jeho články a přečetl jsem si i diskuzi u těchto článků. Nikde jsem nenašel ani jediný náznak sprostého a vulgárního napadení autora někým, kdo s ním nesouhlasí. Tak proč to tedy dělá? A proč má v této činnosti i kolegy?

Již docela dost kvalitních blogerů přestalo psát své zajímavé blogy jen proto, že ihned po vyjítí blogu se objeví několik supů, kteří vulgárně napadnou blog jako virus. Jedná se přesně podle hesla "Zesměšnit a odejít".

Svůj dnešní druhý (mnozí budou jistě míti radost, že jsem si takto "vyplancal" dnešní poslední pokus) blog zakončím poněkud rychleji.

Jen bych tedy chtěl na závěr říci, že budu při blogování a čtení blogů reagovat na objevené vulgarity ne stylem "nekrmit", ale naopak úplně stejně sprostě jako ten, kdo si začne.

Přece nenechám té velké většině slušných čtenářů mých článků kazit čtení od několika "blogrowdies"...

PS : pro informaci, íček mám v tuto chvíli 20.289.....

Přeji hezký den :-)

Autor: Petr Fojtík | pondělí 26.5.2014 10:38 | karma článku: 26,79 | přečteno: 1914x