Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Podle mého názoru nemá smysl být sprostě hrubý vůči p.Olšerovi, protože jsem přesvědčen, že je inertní vůči jakékoli oponentuře, ať již nesmyslně iracionálně vulgární nebo racionálně věcné. Na mně působí jako dogmatik, který zjevuje svoji pravdu a jiný pohled racionálně neřeší. Kdysi lidé měli různé názory na to, zda je naše planeta placatá či kulatá, což vedlo k různým argumentacím, zdůvodňujícím tu či onu tezi. S p.Olšerem nelze ovšem polemizovat, zda jeho placatý svět podpírají krunýře čtyř želv či zda stojí na hřbetech čtyř slonů. O tom, že by snad přemýšlel nad tím, že by svět mohl být i kulatý, si kritici jeho vnímání světa mohou nechat jen zdát. Není to tak dávno, co tvrdil, že satelitní snímky NATO ohledně vojsk Ruska u hranic s Ukrajinou jsou podvrh. Putin následně opakovaně vojska začal odvolávat. Co na to lze říct, maximálně si z názoru p. Olšera dělat srandu. Vyjadřovat se k autorovi je dle mého legitimní, pokud je to v mezích slušnosti. Když nedávno vystoupil pan Cibulka v televizi a opět jako kafemlýnek mlel o tom, že za vším je spiknutí GRU, tak mi hned připomněl p.OIšera, který za vším vidí pro změnu spiknutí CIA. Rozhodně to nepovažuji za zesměšnění autora, protože se svým zjednodušeným viděním složité problematiky Ukrajiny vystavuje srovnání s jinými autory. Nedávno vydal článek, kde začal odhalovat spiknutí na Ukrajině ze strany CIA, pak hned přešel na sionisty a nově tam přidal islamisty. Vzpomněl jsem si na dobu před 30 lety, kdy na rohu naší ulice stála nástěnka pouliční organizace KSČ, kde byla karikatura strýčka Sama, a měnící se úderná hesla, kdo že hatí světový mír: CIA, sionisty a apartheid /islám tehdy nikdo neřešil/. A jaké bylo mé překvapení, když p.Olšer, i pro mě nečekaně, tam začal srovnávat Ukrajince s černochy z JAR. Nevím, proč bych se neměl ptát, zda je autor demagog, který hlásá věci, o nichž ví, že nejsou pravda a to lidem, o nichž ví, že jsou hlupáci. Pokud bych dnes tvrdil, že je planeta placatá, tak bych taky byl za hlupáka.

2 1
možnosti
JK

Sú 2 typy diskutujúcich: jedni sa vyjadrujú k téme. Tí druhí, čo nedokážu napísať súvislé a logické protiargumenty, sa vyjadrujú k autorovi... Často mám dojem, že prevahu má tá druhá skupina.

0 0
možnosti
Foto

depak...totální primhraje skupina třetí, co se vyjadřuje k někomu, kdo se vyjadřuje.;-)

6 0
možnosti
Foto

Pane Fojtíku, tak tohle je velmi průhledný trik, jak si zvýšit karmu. Teď se budem všichni tetelit zvědavostí, jaké výrazivo vůči těm neslušňákům hodláte tasit.

Jen tam dávejte hvězdičky, že je to mládeži nepřístupné!;-D

2 1
možnosti
PB

..... správnej borec napálí blog podle teho jak to cítí, vnímá, - vyjadřuje tím svoje názory a postoje. Správnej borec neřeší mentální úroveň diskutujících. Správnej borec diskutuje s tím, kdo stojí o seriózní diskusi, - k jiným výronům se nevyjadřuje. Betelné borec sem tam vysmahne kvalitní uvolňovák, zdravě (nikoliv dravě) pošpičkuje, zrobí si čurinu sám ze sebe a de v klidéčku přemejšlet nad dalším tématem. Jalové kecy jantarů neřešíR^ !

4 0
možnosti
Foto

Zrovna u příspěvků pana Olšera se moc nedivím, že vzbuzuje takové negativní reakce. Už jen tím, že nediskutuje pod svými články na mne nepůsobí věrohodně.. Ale plně s Vámi souhlasím, že někteří z diskutujících jsou schopni házet špínou a znechutit psaní nejednomu blogerovi.

1 0
možnosti
MP

Stačí, když nebudete dokola opakovat stokrát vyvrácenou lež, pane bloggere :-P

3 5
možnosti
Foto

Vyvracenou lez? A kdo ji vyvratil, novinari? Jako vcera ten clanek,ktery zmizel jak para nad hrncem, kde pan "hasic" jak jsem ho nazval, se snazil presvedcit verejnost jaka propaganda miri z Ruska a tu ze zapadu dali jako odkaz v anglictine. Jo, to pomohlo vsem. Pravda neexistuje, pochopte to a lez muze byt pravda. Netvrdte neco, co nema smysl.

6 4
možnosti
JM

R^Berte to, Petře i z té lepší stránky.

Oni ti trollové si vlastně neustále kazí své vzácné zdraví, je jim ze čtení často špatně, dokonce i zvrací a proč?

Jenom proto, aby vám i panu Olšerovi a dalším zvýšili čtenost a tím pádem i karmu!!!

No neberte to, když je to tak výhodné! ;-D

Ale chápu: Na hrubý pytel hrubá záplata.

P.S. Kdyby redakce chtěla zvýšit čtenost, návštěvnost a tím pádem slušnou diskuzi, tak by ty trolly natvrdo zabanovala...

3 2
možnosti

Myslím, že se neřadím mezi ty, kteří stále bezduše kritizují.

Rád bych rovnou pochválil pana Fojtíka za to, že i přes své stálé odpůrce nepřestává se psaním svého kvalitního blogu. Má pravdu, množství lidí už totiž pod tíhou všudypřítomných trollů své blogové působení ukončilo.

3 1
možnosti
Foto

íček mám přes 44 tis., ale před vykopnutím z diskuse to neochrání...vyzkoušeno na vlastní skin;-D

Já vám fakt, že jste kremrole sdělím celkem slušně.....a je vymalováno. Bez vulgarit to určitě jde. Vůči politikům se jich někdy dopouštím, vůči blogerům/diskutérům téměř vůbec. Na politiky prostě bič a hotovo.;-)

4 0
možnosti
Foto

My jsme za totáče takovým obrovitým šlehačkovým trubičkám z místní cukrárny říkali orenburgy. Navrhuji všem diskutujcím používat tento pojem při označovaní IQ bloggerů a  jejich příspěvků.

1 0
možnosti
Foto

Pro informaci, počet íčet není to jediné rozhodující, co Ti umožňuje diskutovat :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x