Být prezidentem Zemanem, vyhlásím Švédsku "válku"

Od té doby, co ve Švédsku už "nemlátí černochy", ale ty co jim tam celý život platí mastné daně, tak mi ti jejich politici také tak trochu vypadli z oka. Ale to, že švédský diplomat Bildt uráží před celým světem českého prezidenta a "pochybuje" o existenci české rozvědky, tak to já bych si hned pozval v Praze velvyslance k podání vysvětlení.

Prezident Zeman má totiž ve věci důkazů o oficiálním zapojení ruských ozbrojených sil v ukrajinském konfliktu absolutní pravdu!

Ještě jsem nikde neviděl od žádné rozvědky důkaz, že by Putin jako vrchní velitel ruských vojsk nebo Šojgu jako ministr obrany vyslali ruské vojáky do války na Donbase.

Nikde jsem neviděl žádný rozkaz, příkaz, povolení.

Žádná světová rozvědka se doposud nezmohla na nic jiného než sledování ruských vojsk hlídajících své hranice se státem, kde se těsně za hranicemi válčí a kde jeho armády občas pošlou nějaký ten granát nebo raketu i na jejich vlastní území.

Pořád mluvíme o nějaké presumpci neviny, ale přitom USA, EU, NATO a v neposlední řadě i média stále vyrábějí reportáže z Ukrajiny s obrazovým doprovodem z Ruska.

Tak kde tedy vlastně jsme?

V demokracii nebo v mediokracii?

Já si dovoluji tvrdit, že úloha médií je v ukrajinské občanské válce velmi propagandistická a účelová. Myslím si, že média úmyslně jednostranně ovlivňují obyvatele západního světa a ti politici, kteří ta média neovládají, jsou pak postaveni před "hněv lidu" a musí se svými proklamacemi zařadit do správného směru.

Tím nechci tvrdit, že občané Ruska na Ukrajině neválčí. Válčí. Stejně jako občané desítek dalších států. 

Co se týká techniky, tu modernější dodávají oligarchové. Opět z celého světa.

Takže posměch, který sklidil před celým světem český prezident od švédského diplomata, že netuší, zda vůbec má Česko rozvědku, když si není jisté oficiálním ruským povolením armádního zásahu na Ukrajině, je nepřípustný. A ještě se při své otázce jízlivě "ujišťuje" u někoho, kdo stojí mimo kameru.

Ani se pak nedivím mladým Švédům, že v tisícovém množství válčí z policejními ozbrojenci proti multikulti politice.....

Nicméně podle mne bychom si toto neměli nechat líbit. Hlasitě se ozvat. Požadovat diplomatickou omluvu. 

Jde totiž o čest českého národa.

A ne jen plkat o tom, že bychom tak moc chtěli vyvážet do Ruska obráběcí stroje. Když například Francouzi i o těch válečných lodích mlží a mlží.

Snad toho nechci zase tak moc.

Vždyť já jen nechci tu EU dnešního katastrofálního stavu a politiky slabochy.....

 

Petr Ševčík 45957 :

Hezké, že o čest českého národa má starost tak zoufalej, proruskej vazal...

 

PS : Ševčíku, za vším, co jsem na Vaši adresu kdy napsal a za co jsem dostal bany, si stojím! Ono je to docela jednoduché urážet druhého, když jste si jistý, že k Vám si administrátoři nic nedovolí, že? Přesně takhle jsem se, bohužel, nechal vyprovokovat Vašimi urážkami a sprosťárnami před měsícem....

Víc k Vám už mít nemohu, fakt to nelze. To je jako kdyby se člověk zabýval něčím úplně zbytečným a nicotným. Ale jinak děkuji za vyvážený, objektivní diskuzní příspěvek. Ha. Ha.

 

Autor: Petr Fojtík | pátek 5.9.2014 7:16 | karma článku: 37,45 | přečteno: 2117x