Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Hezké, že o čest českého národa má starost tak zoufalej, proruskej vazal...

 PS: A to jsem si hloupě myslel, přečta začátek Vašeho článku, že konečně ironizujete Zemanovu inteligenci.

0 1
možnosti
Foto

Pohřeb ruského turisty, který zabloudil na Ukrajinu:

http://www.ntv.ru/novosti/1207203/

Samozřejmě se nikde na světě nedělá, aby vláda dala (písemný) rozkaz nějakému "tajnému" komandu k zahraniční akci. Stačí vypsat dovolenku.

0 1
možnosti
VH

Zvláštní oddíly prostě vykonají zvláštní úkol a nereptají.

0 1
možnosti
RF

Mozna ze kdyby u nas fungovala verejnopravni televize jak ma, tak se tady nemusime dohadovat na blogu. Pred nekolika dny na prvnim kanalu rus. televize zastupci veteranskych organizaci vojaku z Afganistanu, vysadkovych vojsk, ruskych dustojniku a jeste jednoho sdruzeni uvedli, ze jejich clenove se aktivne ucastni boju na vychode UA. V techze zpravach uvadeli, ze odhaduji pocet ruskych dobrovolniku do 4tis, vcetne prislusniku armady momentalne mimo sluzbu. O ucasti rusu na bojich nemuze byt sporu a nikdo to ani nepopiral. Nicmene k invazi to ma hodne daleko. V opacnem pripade by z druhe strany museli odejit domu zoldaci z Polska, Litvy, Svedska, USA a rady dalsich zemi.  USA dnes navic ani netaji primou pomoc jednotkam gardistu. S UA vladou se o tom uz ani nebavi.

6 0
možnosti
Foto

Napsal jste to dostatečně jasně. Taková je situace.

1 0
možnosti
MN

Nechápu, proč se mnoho českých lidí přidává k urážení a zesměšňování Zemana a staví se na stranu nějakého Švéda, který se chce zviditelnit..

Zeman se jen chová jako člověk, který nepodlehl mediální lobotomii, uchoval si zdravý selský rozum a žádá předložení důkazů, že na Ukrajině bojují příslušníci řádné ruské armády podléhající jasnému velení z Kremlu. Je to zcela legitimní požadavek.

NIKDO zatím takové konkrétní, jasné a nepochybné důkazy nepředložil. Prostě NIKDO.

Ruská armáda na Ukrajině je jako Yetti nebo Colombova manželka. Všichni o ní mluví, ale nikdo ji neviděl. A že mají tajné služby důkazy? Kdyby je měly, tak je dávno předloží veřejnosti. Jediné, co zatím prokázali, byla přítomnost 10 vyplašených ruských paragánů, kteří byli zadrženi 20 km od hranic a to ještě na nikoho ani nestříleli, ani neútočili.

10 0
možnosti
MM

No jo, nějaké Švédsko, které se chce zviditelnit. Tím jste vše vysvětlila a tápajícím objasnila.

4 2
možnosti
MM

Jo jo, obklíčení Ruska pokračuje, teď už i to neutrální Švédsko, co všichni proti tomu Rusku mají, proč ho nemají rádi. Taková mírumilovná země!

4 1
možnosti

Hezké, že o čest českého národa má starost tak zoufalej, proruskej vazal...;-€

5 11
možnosti
JP

Pan Fojtík nikde neviděl žádný rozkaz, příkaz atd. od žádné rozvědky. Když to pan Fojtík neviděl, tak to nutně neexistuje. Jinak místo diplomatické omluvy bych žádal našeho prezidenta, aby nám ve světě nedělal ostudu. Už jí stihl vyrobit dost, což stačilo.

4 5
možnosti
MM

To mně připomíná scénku z filmu "Kurva hoši guten Tag ", když Polívka říká Chýlkové, že má určitě .... i když jí taky neviděl.

2 0
možnosti
JK

Souhlas s článkem..

Rassmusenové, Mc Cainové a v pozadí zbrojařské firmy... to jsou ti praví váleční štváči !

Rozeštvi a panuj !

6 4
možnosti
AS

A56d14a51m 87S63t54a23v83a

5. 9. 2014 8:51

"... A ještě se při své otázce jízlivě "ujišťuje" u někoho, kdo stojí mimo kameru....": Ten švédský Kárl je určitě stoupenec New left. Těm není nic svatého, než jejich vlastní pravda....

2 5
možnosti
AS

A91d69a76m 88S74t22a47v72a

5. 9. 2014 10:01

Pro všechny mínusáky: ale on je!!!!  A není sám. Podle svého předvolebního vyjádření jím je i ten náš Kárl.  Oni totiž nevědí, co to je. Ale nosilo se to a byla mezi nimi sranda, pokud o nic nešlo.....  aber die Koncen!

1 1
možnosti
RB

My možná nemáme rozvědku, ale Švédové nebudou mít za chvíli ani svoji zemi. Mají tam nalezlých uz tolik človíčku s hadrama na hlave, že do 30 let budou Švédové ve Švédsku menšinou. 

Škoda že Zeman nebyl pohotovější a nevpálil mu to do xichtu.

13 1
možnosti
AS

A41d98a14m 40S73t50a88v67a

5. 9. 2014 10:04

Měl se akorát s úsměvem podrbat pod nosem. Ale on je slušně vychovaný  a ne nějaký hulvát, přesvědčený o vlastní pravdě jak ti  z New left

1 1
možnosti
  • Počet článků 1079
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x